Kako da prebacim poruke na racunar?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Zmaj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 05. Sep 2004. 09:27

Kako da prebacim poruke na racunar?

Post od Zmaj »

Kako mogu najlaske da prebacim poruke sa telefona (Nokia N70) na racunar, pokusao sam preko PC Suite-a ali ali iz njegovog menija Messages nisam uspeo da pronadjem ili prebacim nijednu poruku sa telefona iako ih ima na telefonu. Da li mozda ima neki programcic koji to moze da odradi?
Born to be wild!!!

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Mozes i iz tog PC suitea, samo uradis najobicniji copy/paste fazon i sacuvas ih gde god zelis! :wink: Mada sat tek videh da ih ti ne vidis na racunaru? Ovo radi samo ako ti on izlista sve poruke iz telefona!

PozZ

Zmaj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 05. Sep 2004. 09:27

Post od Zmaj »

Pa kao sto rekoh ne mogu da ih vidim u PC Suite, da ih imam u messages folderu lako bih ja :cry:
Recimo nisam video ni contacte dok ih nisam prebacio na mem. karticu, ali nigde na fonu nema opcija da prebacim poruke sa moba na mem. karticu kao sto je slucaj sa brojevima telefona.
Tako da mi je messages folder u PC Suite-u potpuno prazan.

Je l zna neko kako da resim problem, je l moze neki drugi program osim PC Suite-a to da odradi ili nekako rucno?
Born to be wild!!!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Agora Contacts Manager Plus, a ima i mnogih drugih programa... Jednostavno ih exportujes iz telefona. A najsigurniji nacin je da uzmes papir i olovku, i krenes redom :lol: :lol: :lol: :lol:
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori