Biblija na srpskom jeziku!

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Biblija na srpskom jeziku!

Post od ixtis »

Posle dugotrajne i bezuspesne potrage po netu resih da uradim nesto po ovom pitanju! Upakovao sam Bibliju u cirilicnoj verziji (html fajlovi koje sam svojevremeno licno sredjivao-koja je to muka i rabota bila kad bi samo znali) u .sis format (4mb, raspakovano ~10mb)! Instalacija je prosta: pokrene se .sis fajl i on automatski instalira sve fajlove u folder "Sveto Pismo" na Rotu (pozeljno na Memorijskoj kartici). Sada se iz FExplorera pokrene fajl "registar.html" i Opera(ne opera-mini) ce ga po defaultu otvoriti. A moze i direktno iz Opere linkom- "file://localhost/E:/Sveto Pismo/registar.html".
Isprobao sam na N72 i Opera super otvara stranice (a ima ih 1199)!
Ajde neka mi neko da najbolji link gde da ovo uploadujem, pa skidajte do mile volje.
EDIT:
Evo i LINKOVA za download:
http://forum.burek.co.yu/index.php/topic,152532.60.html - sis verzija)
http://forum.burek.co.yu/index.php/topic,152532.70.html - html verzija)
http://www.dotsis.com/mobile_phone/show ... hp?t=45973
http://www.megaupload.com/?d=6BP98QQW
Poslednja izmena od ixtis u Sre, 21. Mar 2007. 14:12, izmenjeno 3 puta ukupno.

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

ixtis, mislim da mega upload radi posao po tom pitanju, mada jos bi bolje bilo da das nekome da okaci na svoj sajt, tako moze download link da visi zauvek. Samo sto nemam konkretnu ideju kome :smutny:
5130+Koss the plug....

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od ixtis »

Masterokrata, na to sam i mislio kad sam pitao za link. Znam za megaupload i rapid, ali sam mislio na nesto dugotrajnije! Videcu sutra pa cu javiti!

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

ixtis, a otkud znamo da nisi sektas??

mislim ovo je prvenstveno drugima napisano da paze sta rade (ixtis, nemoj se ljutiti ali ako nisi pripadnik neke sekte razumeces me)

oprezno..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od ixtis »

gallee, ixtis, a otkud znamo da nisi sektas?? :o :o :o :shock: :shock: :shock:
Ehh..., gallee, gallee :cry: :cry: . Ja se protiv takvih (sektasa) odavno borim braticu. Evo i nesto za tebe sto sam poodavno odradio (da se uveris da nisam sektas :P ). Uzivaj, i ne sekiraj se :wink: .
http://www.svetosavlje.org/biblioteka/A ... -Sekte.htm
P.S. A i moj nickname nesto znaci, ako se iole razumes u Pravoslavlje :uhuh: :uhuh:

A sto se tice Biblije - u pitanju je cirilicna verzija Starog (prevod Dj.Danicic), i Novog (prevod Komisije sinoda Srpske Pravoslavne Crkve) Zaveta! Evo upravo sam je uploadovao na megaupload al im nesto zeza server...(All download slots assigned to your country (Serbia and Montenegro) are currently in use. Please try again in a few hours or...) !!! :angry:
Poslednja izmena od ixtis u Čet, 15. Mar 2007. 15:22, izmenjeno 1 put ukupno.

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

gallee, di moze biti sektas ako propagira pravoslavnu bibliju? :uhuh:

Ma ja bi ti pomogao, ali nemam stvarno ideju ko ima sajt, jedino mozda Lobacevski, on ima sajt sa onim objasnjenjima o post paidu i pri paidu, pa bi mogao ako mu nije tesko da okaci. 8)
5130+Koss the plug....

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

www.filecrunch.com
www.rapidshare.com
www.symbian-mobile.org

Ima i milika svoj sajt pa moze mozda i tamo da se okaci, treab videti sa covekom...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Pa malo je problem sa tom "koncepcijom" websajtova...firma za koju radim ima svoj, ali, tuc-muc, možda bi to i postavili :unsure: ali pitanje je koliko bi to bilo "vidljivo" za ljude koje to zanima, probaću, što da ne (javim na pp ako uspe). Ovo je više za .getjar ili nešto slično...u svakom slučaju, svaka čast.
:wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Masterokrata, a postoji i katolička, jel? :lol: :lol: :lol:

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

urkekg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 08. Mar 2007. 19:47
Kontakt:

Post od urkekg »

ixtise, ako hoćeš, mogu da uploadujem paket na moj sajt urosevic.net u poddirektorijum odgovarajuceg imena.

btw, tamo imam (matori) W@P sajt wap.urosevic.net koji odavno nisam osvežavao :)
Urke MMI

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

gargamel4, daj nemoj tociti... znas na sta sam mislio 8) Nemam ja pojma kakve biblije koriste razni sektasi i slicno, ali verovatno je nesto drugacija, mada ne znam i ne zanima me.
Nadam se samo da ce ixtis, uspeti da ovaj svoj projekat okaci za download na sto vise sajtova.

ixtis, svaka cast :)
5130+Koss the plug....

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

Masterokrata, sektasi se prvenstveno prepoznaju po tome sto nose neke "biblije" i setkaju se sa osmehom na licu.. a ti sektasi ustvarai menjaju stvari iz prave biblije i sire neke njihove tvrdnje.. ja se izvinjavam ako sam nekog uvredio (cisto sumnjam)..

ixtis, nek ti je Bog u pomoci!!! srecno!!!
N-Naravno..!

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

gallee, brate ja se u to hvala bogu ne razumem, a nije me nikad ni interesovalo...mada znam da prepoznam takve likove :dry:

ixtis, evo ljudi su voljni da ti pomognu...btw. treba kontaktirati i milika on na svom sajtu ima programe za download.
5130+Koss the plug....

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od ixtis »

Za sada sam uploadovao na DotSis (po meni trajnije resenje) i Megaupload, a za dalje-videcemo!
urkekg, mogli bi da odradimo to. Cujemo se.
... Nego me gallee malo "sekira" svojom sumnjicavoscu! Salim se, naravno. Covek, sa ovakvim stvarima, i treba da bude oprezan i sumnjicav. gallee, nadam se da si pogledao link iz mog prethodnog posta!! Ako jesi, onda ti je sve jasnije - zar ne???

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

ixtis, bravo majstore.. nadam se da se ne ljutis sto sam posumljao (mislim opravdano je, razumes ti mene).. samo napred!!!

nego je l si ta fos?
N-Naravno..!

Odgovori