Da se malo nadovezem na ovu temu o "kradji" i kradji

E ovako. Npr ja imam prodavnicu mobilnih telefona u Bg-u i sad ovog meseca mi stize 100 Nokia C7, 100 Galaxy S, i 100 Desire HD. I stigne meni sve to lepo i ja uzmem sklonim 2 komada i svom dobavljacu tamo koji je iz Amerike, Austrije ili nebitno vec kazem e izvini druze ti si meni poslao 98 Desire HD, a ona fabrika ili store poslao na 100000000 telefona po prodavnicama i ko zna gde jos, i oni kazu nema problema evo jos 2 komada saljemo, izvinite doslo je do greske. I tako npr radim svakog 3 meseca, i TO RADE SVE PRODAVNICE! I onda se na trzistu pojavljuje dosta 'kradenih' telefona za male pare

Ovo znam iz proverenih izvora (vlasnik prodavnice inace jako dobar prijatelj mog kolege mi je ponudio nov C7 za 250e, i kad sam pitao a sto tako malo, on mi je rekao ovo)
A o kradenim telefonima i da ne pricam

Posto imam tu srecu da studiram TK i da sam odslusao i polozio mnoge zanimljive predmete evo verujte mi na rec da je operater u stanju da vas locira u 10cm i KAD JE TELEFON UGASEN

Koga zanima neka nadje knjige o SpreadSpectrum-u i CDMA i neka procita, tada ce vam biti jasno zasto obican korisnik nije u mogucnosti da locira nekog koga zeli, a zasto operater ima mogucnost apsolutno uvek da vas nadje