Sale_M, Znatno bolje nema sta. Klasicna Sony sto se tice softa, a slicno je i sa Motorolom, Njemcki rom uvek bolji... Po meni sramotno. Adams, Prikljucujem se cestitkama.
Ostali, bravoooo
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Auu,gibaja je je vrh,jos sa PW [emoji3] [emoji1] [emoji6]
AndroMan, pa slikao sam bar 10 slika, uporedo. Znaci drzim telefon do telefona i slikam . Svaka moja slika je blijeda ... trenutno sam izbrisao fix pa cu vidjeti .
mazzy, probaj kao što reče Baraba da ubaciš poslednji fix. Meni slike i bez ikakvog fiksa nisu bile tako blede, evo jedne starije slike, kad mi je u telefonu bio stock 4.2.2. rom i stock kamera app.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.