MilančeBGD, cestitke i od mene,znas ti sta je kvalitetan mob i nek te dugo sluzi
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Odavno nisam... Razmisljao sam sta cu, a i pare su odlazile na nesto pametnije, pa eto konacno dodje red i na telefon.Razmisljao sam i o 6220c i n79(a bio je u igri i C905i) ali ipak je odluka pala na n82 zbog xenon-a.
Samo nek me sluzi kao k800i i bice sve u redu
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Ma sluzice i bolje (osim ako nisi jedan od onih nesrecnih koji u 500000 telefona ubodu bas onaj krs ) cestitam... nek te lepo sluzi... mene sad siva nervira :S ocu ili crnu, ili da uzmem innov8....
MilančeBGD, čestitke i od mene druže, stvarno je više bilo vrijeme da mijenjaš telefon
Sjećam se kad smo zajedno počinjali modovanje k800 a ja sam od tada promjenio jedno 5-6 telefona(i n82 između ostalih)
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Hvala svima na zeljama i cestitkama
Za sada je telefon ok, ispunio je ocekivanja sto se tice kamere(ovo mi je bilo na prvom mestu), plejer je sasvim ok mada bih rekao da je k800i sa modovanim acoustic za nijansu jaci na slusalicama(istim) ali ja sam vise nego zadovoljan.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
MilančeBGD, vauuu doživeo sam i da ti promeniš telefon
Pridružio si se symbian klanu...ajmo sad u neko opasno hakanje i još što može da se moduje dok ti se ne smuči
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.