Šta se dešava sa mobilnom telefonijom?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Re: Šta se dešava sa mobilnom telefonijom?

Post od Layne_Staley »

iOs keva, vi nemate pojma
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Re: Одг: Šta se dešava sa mobilnom telefonijom?

Post od bata bogdan »

miodrage napisao: Android je najbolji sistem na svetu... za izbegavanje!
Moram da odgovorim na ovo....wp je je isto odličan...ali sreća pa ne fale app koje rade kako treba...bez ljutnje miodrage....toliko ima app koje dosta korisnika koristi u toku dana a one pa opet ne rade kako treba....pisalo se o tome baš ovde na forumu....zna se već koje su to app.....
I gde.onda tu dodjemo....android ne siguran os sa kao nekim bagovima...a wp siguran os kojem app ne rade kako treba....
Nisam ničiji pobornik....i nikog ne branim ni u kom slučaju...ali član 1808....možda i preteruje ali iznese bar realne činjenice....dok se kod miodrage svodi sve kako je android kanta i kako ničemu ne valja....a isti oš nije koristio da kažem bar dva tri dana....nije ni to u redu....
Svi se slažu da.je.potreban period navikavanja...kad se predje na wp....ali zašto onda miodrag donosi zaključak da android ne valja kad ne zna iz ličnog iskustva....
Stvarno je zamorno postalo čitati i bilo šta nekom predlagati koji fon uzeti kad se sve svodi na isto....rasprava koja nema kraja....ponavljam svako za sebe zna šta je najbolje i šta želi....i koji mu OS odgovara a naturati svoje mišljenje ne znači da će to i nekom drugom da odgovara....
Huawei

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Bata Bogdan, odlicno si primetio, vecina mojih postova su ovakvi bas iz razloga calana kojeg si pomenuo. Kad se taj primiri, i ja cu da pisem konstruktivnije potove. Dotle - no way Jose
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Miodrage da se razumemo....ništa lično nemam protiv tebe....a niti koga branim....naravno čitam teme koje mi odgovaraju a jedna od tih koje pratim je i sve vezano za wp os....
Ipak je je forum da se nekome pomogne u izboru telefona ili bilo kog os...a ne da svaka tema izadje u prepucavanja šta je bolje a šta nije bolje....
Pozdrav i tebi i članu 1808....smirite strasti ništa nemate od ovakvog stava a i nikom tako ne možete pomoći...[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]
Huawei

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Temu treba preimovati u "Sta se desava sa mobilnim clanovima"... Evo i zasto
Na postove tipa "Svaki ... svog konja hvali" smo vec navikli i to je vec kao normalno.
A to da ti je super sto neki drugi OS kao propada, i bavis se jbt tim i ako te ne zanima, to je cudno, dijagnoza = nekrofilija.
Ja sam inace na ovoj Temi samo hteo da kazem da procenat "skidanja" app opada, trend koji ce se sigurno nastaviti.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

miodrage napisao:....vecina mojih postova su ovakvi bas iz razloga calana kojeg si pomenuo. Kad se taj primiri, i ja cu da pisem konstruktivnije potove. Dotle - no way Jose
Odlično. Biće mi zadovoljstvo da ismevam te tvoje trovačke postove oko kojih i ne vredi voditi neku ozbiljnu raspravu. Ako si već spreman da godinama unazad ovde konstantno podjebavaš većinu članova, onda budi i spreman da te neko iz te većine spusti malo na zemlju. Odgovoriće ti sigurno i neki drugi, jer vidim da nisam jedini kome si se sa tim svojim budalaštinama odavno popeo na onu stvar. :D
Vlada Zem napisao:....A to da ti je super sto neki drugi OS kao propada, i bavis se jbt tim i ako te ne zanima, to je cudno, dijagnoza = nekrofilija.
Vlado, a jel se ovo tvoje odnosi na ovaj post ispod koji sam ti citirao, ili si mislio na nešto drugo.... :blinky:
miodrage napisao:Samo je mrtav Android dobar Android
Poslednja izmena od 1808 u Sre, 20. Avg 2014. 23:08, izmenjeno 2 puta ukupno.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ala si me spustio i ti i tebi slicni, ubilo se. Da jesi uradio tako nesto, verovatno bih se pokrio usima i crveneo u nekom cosku. Ali, koje tebi srecu kvari, i zbog cega cu da nastavim svoj krstaski rat jos zesce je upravo to da ja poraz ne priznajem, a ni lekcije preterano ne uvazavam. Sa druge strane, ako ja vec imam dovoljno kulture da ne ulazim u Android sekciju i tamo pljujem po svemu sto ima veze sa istim, molio bih tebe i jos nekolicinu da to ne radite u wp delu. Ovde gde idu suceljavanja, nije problem.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Šta se dešava sa mobilnom telefonijom?

Post od Layne_Staley »

Moj pokusaj trol posta i ubacivanje mini sale nije uspeo.. Gad dem it :(
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

I na kraju ...šta se dešava sa mobilnom telefoni joj?
IOS je tu gde jeste....Android izgleda propada zbog bagova i ne skidanja tolikog broja aplikacija sa marketa...a wp cveta kao nikad pre.....sve radi kao podmazan samo one najbitnije app ne rade baš kako treba ali to nema veze....
Na IOS većina korisnika zadovoljna JB....na Android ne valja otvoren sistem jer ko će da se igra sa tim vreme da gubi....na wp zatvoren sistem i to je sad super...pitanje za wp korisnike,da li bi ubacivali razno razne domove i aplikacije ako bi imali mogućnost svega toga....??? Bez obzira što wp besprekorno radi ali neke app...baš i ne rade....
Huawei

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

1808, nemo se pravis lud, da ne spamujemo, mislio sam na komentare sa prethodne strane o koriscenju app i tvoj komentar da smo na "terapiji" ili sta vec. Nebitno, meni ti ovde ne mozes da objasnis nista...
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

bata bogdan napisao:...Na IOS većina korisnika zadovoljna JB....na Android ne valja otvoren sistem jer ko će da se igra sa tim vreme da gubi....na wp zatvoren sistem i to je sad super....
:lol: :lol: :lol: E svaka ti dala, pogodio si suštinu.
Vlada Zem napisao:...mislio sam na komentare sa prethodne strane....
E, drago mi je što si tako principijelan. Znači tvoj komentar se odnosi samo na ono sa prethodne strane i ne važi za post koji sam ti citirao. Pošteno, nema šta. :D

Pozdrav i za tebe

Challenge
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 11. Jun 2013. 16:06
:: BlackBerry Z30
:: Nokia E72

Post od Challenge »

Nikad kraja raspravama kod Srba. Jedni za Zvezdu, drugi za Partizan. Jedni za Golfa, drugi za Japance. Jedni za Canon, drugi za Nikon. Jedni za Android, drugi za nešto drugo. Što je najgore, nema međusobnog uvažavanja različitosti potreba, već samo netrpeljivost. Ne postoji idealan OS, a ko kaže drugačije, taj laže samog sebe. Time što je neko spreman da ratuje u odbranu jednog OS, zapravo govori o njegovoj spremenosti da ratuje za svoj ego. "JA smatram da je taj OS najbolji, a ako i drugi podrže da je najbolji, onda sam JA najpametniji, jer MOJE mišljenje je nepogrešivo. Dakle, JA sam savršen". Eto, to bi vam rekao čika Frojd da ima internet tamo gde je sada. Neko voli Android jer ima mnogo aplikacija, pa čak i ako mu ne trebaju sve, nekad mogu zatrebati, pa OK. To je pitanje ličnih potreba. Nekom ne trebaju sve te silne aplikacije, dovoljno mu je ono što nudi WP, a dopada mu se manja opterećenost radne memorije, ili možda sama organizacija sistema. I to je OK. Zašto bi meni smetalo to što se nekom nešto sviđa? Zašto bih nekoga ubeđivao da voli ono što ja volim? Da li bi ga ubeđivao da voli tvoju devojku? Da je proba, da se uveri da je najbolja? Opustite se, uvažavajte jedni druge, valjda je ovaj forum zamišljen da pomognemo jedni drugima, a ne da razvijamo mržnju u službi svoje sujete.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Challenge napisao:Nikad kraja raspravama kod Srba.
E da je samo kod srba, bas i nije. To su tek zablude teske.
Tema ide na ladjenje par dana.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

Od danas Moto 360 u prodaji, prelep mi je!
https://www.youtube.com/watch?v=IxVrLgP2iNw

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Jeste stvarno lep. Dobra je sada konkurencija sa tim pametnim satovima, dosta proizvođača ima. Zna li se cena? I kako funkcioniše tj sa kojim uređajima je kompatibilan?

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

Cena je oko 250€ ili $ nisam siguran, mada mislim da je evra... Što se tiče kompatibilnosti, Android L između ostalog treba da donese i novine što se tiče wearables tehnike, tako da će svi Androidi 4.5+ (ili 5.0+) biti podržani :). Na kraju krajeva, nije to do hardvera već do softvera. :)
Samo kada bi mogli taj donji rub da uklone, da bude pun krug... To bi bio posao...
Ali i ovako je super, pre bi ovo nosio nego običan sat, naravno ne sad na neko kampovanje ili slično već ovako, svakodnevno.

EDIT:
Sada sam video na https://moto360.motorola.com/ da je kompatibilan sa svim Android 4.3+

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Mnogo je lepsi taj oblik,nego sto furaju Samsung i LG.Ako vec ne prave telefone,nek razvale sa smart watch-om.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Da, jako lep i koristan uređaj. Ovi pametni satovi dok još nisu potpuno zaživeli mogli bi da budu prava stvar recimo za školu, fakultet, prepisivanje itd. :D Prave oni i telefone, ovaj Moto X (2014) je jako dobar. ;)

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Prave, ali to je zanemarljivo.Dva modela, koji nisu bas nesto popularni sem u Americi. ;)

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

To je tačno, slažem se. ;)

Odgovori