Slike sa mobilnih telefona
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Re: Slike sa mobilnih telefona
16 godina na forumu MOBILNISVET
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Nema na cemu slabo se kontam u taj dodaj.rs al hvala na pomoc potrudio sam se

Kutijagreha to je slikano sa fiksom jel tako al ja sam slikao bez ikakvih dodataka da se uverim sta je bolje

Kutijagreha to je slikano sa fiksom jel tako al ja sam slikao bez ikakvih dodataka da se uverim sta je bolje
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Ne, i njegove su bez fixa
Pa nzm stvarno al eto slike sve govore tj imate pa sada uporedite sve slike pa iznesite misljenje koja slika je pobedila 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
rex,ova slika sa snegom je 29 januara napravljena,a tada fix nije postojao. Zoreli mozes da podignes na flickr ovu sliku sto si malo pre okacio?
Re: Одг: Slike sa mobilnih telefona
Ljudi realno nemoj mo upoređivati kutijine slike pošto su njegove iznad proseka. To dal je telefon bez fixa ili sa, kod njega je to malo bitno. Momak ima znanje u vezi slikanja što to može bilo ko da potvrdi ovde, pa samim tim smatram da njegove slike nisu baš za objektivno upoređivanje.. I smatram da može dovesti bilo koji noviji uređaj do perfekcije što se slika tiče..
Sve to stoji ako je fotograf i zna svoj rad kako treba svaka cast al ajd da priznamo da ipak samsung pravi bolje slike kakvi god su uslovi

Ne pravi.Imao sam s4 i 2 puta g2.Meni su slike bolje sa g2.
Pogledaj da ti staklo na kameri nije izgrebano,bilo je slucajeva pa su slike bile tako mutne i sive.
Pogledaj da ti staklo na kameri nije izgrebano,bilo je slucajeva pa su slike bile tako mutne i sive.
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Moj optimus G (G1) ne pravi onako sive fotografije, tako da mi tu ne stima nesto..
I malo mi nije jasno da na onoj slici sa guaranom niko do kutijegreha nije primetio da je S4 sa blicom a G2 nije, a rekao bih da je malo slabije osvetljenje, i normalno da ce bez blica biti losija a napljuvali ste G2..
I malo mi nije jasno da na onoj slici sa guaranom niko do kutijegreha nije primetio da je S4 sa blicom a G2 nije, a rekao bih da je malo slabije osvetljenje, i normalno da ce bez blica biti losija a napljuvali ste G2..
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ne moze. Flickr je rezervisan iskljucivo za zenskekutijagreha napisao:Zoreli mozes da podignes na flickr ovu sliku sto si malo pre okacio?

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Vlade93,ja ne znam ko ono nebi primetio,i corav bi video da je jedna slika sa blicem,druga bez,ali dobro. Tako je na svakom forumu. Prvo samsung,sony,pa jedno sest lestvica prazno,pa tek onda lg i ostali. I onda dodjes,postavis par fotografija da i ostali clanovi uzivaju u slikama,postavis im standarde i oni se odma osecaju prozvano. Pa ja nisam ovde da ikoga prozivam,sliku obozavam,i volim da podelim sa drugima. Takodje i da uzivam u drugim slikama. Ako su nekom moje slike trn u oku,i na sve nacine zeli da njihov uredjaj pravi upravo takve fotigrafije,neka kaze,povucicu se i necu kaciti vise slike. A clanovi koji su bili aktivni pre mene u ovoj temi i koji su na sva usta hvalili njihove kamere (nema ih sada uopste) jer ih je sramota da kace slike posle mene,neka od sada slobodno nastave dalje,jer ih to ocigledno ispunjava.
Poslednja izmena od kutijagreha u Pon, 24. Nov 2014. 13:34, izmenjeno 3 puta ukupno.
- AndroMan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
- :: Galaxy Note 9 N960F
- :: BB Passport; N808PV
vlade93, Chobby88, kutijagreha, složio bih se sa vama.
rex, hvala za trud da napraviš poređenje, ali kačiti slike u ovako malim rezolucijama kao ova poslednja i slikati jednu sa blicem a drugu bez, kao u postu na prethodnoj strani jednostavno nije merodavno za valjanu ocenu.
Ima dosta i mojih slika ovde u temi pa možete i na osnovu toga doneti neke zaključke, a daleko sam od profi fotografa.
rex, hvala za trud da napraviš poređenje, ali kačiti slike u ovako malim rezolucijama kao ova poslednja i slikati jednu sa blicem a drugu bez, kao u postu na prethodnoj strani jednostavno nije merodavno za valjanu ocenu.
Ima dosta i mojih slika ovde u temi pa možete i na osnovu toga doneti neke zaključke, a daleko sam od profi fotografa.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
16 godina na forumu MOBILNISVET
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
rex - Necu da kazem da Samsung nema dobre kamere, ima, sestra ima trend plus i ona kamera od 5mpx je skroz korektna, zna nekad da napravi dobru sliku..
Tih predrasuda ima, i uvek ce imati, tako moja drugarica ima Xperiu Z, i ona samo Xperia Xperia Xperia, nizasta drugo nece da cuje, ona ocrni moj Optimus G i napravi od njenog telefona vele silu. Ali ne pridodajem tome neku paznju, kad god kaze kako je njen najbolji i sve ja joj samo kazem jeste jer sa ogranicenim osobama se ne vredi raspravljati.
Izvinjavam se ako sam otisao u off, necu vise.
Tih predrasuda ima, i uvek ce imati, tako moja drugarica ima Xperiu Z, i ona samo Xperia Xperia Xperia, nizasta drugo nece da cuje, ona ocrni moj Optimus G i napravi od njenog telefona vele silu. Ali ne pridodajem tome neku paznju, kad god kaze kako je njen najbolji i sve ja joj samo kazem jeste jer sa ogranicenim osobama se ne vredi raspravljati.
Izvinjavam se ako sam otisao u off, necu vise.