Koji telefon imate?
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Ninolina, pa sasvim razumijem sto je tebe smorio
,al pazi kod mene kontra situacija,nesto mi doslo malo da promijenim,nesto mi dosadio symbian,pa sam uzeo ovaj samsung,a naravno Nokia N73 i dalje ostaje,samo jedno vrijeme ce da mi bude rezervna opcija,nek malo odmori
A po cemu je on to losiji od drugih dumb telefona?

Nokia N95 8GB
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
zllaja, pa loša kamera, loš slajd, ne može da se podesi zvuk za poruku osim onih već definisanih, nema čak ni mogućnosti da se okači privezak (e to me je posebno nerviralo
)... nemogućnost instaliranja mnogih Java aplikacija... Sve u svemu, bila sam potpuno razočarana... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
zllaja, pored toga sto je Ninolina, nabrojala telefon je kao d500 sa 3mpx po meni jako ruzan aparat,jako ne kvalitetan veoma problematican slide kamra je 0 to je boljka kod samsunga treba ti extremno mirna ruka za neku normalnu fotku i tako po meni je puo dati i 70 e koliko je polovan mada cujem da je 90 e nov u cg ...
- brain_damaged
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 10. Feb 2009. 19:56
Ninolina, pa da je los slide,to sve zavisi od pojedinacnog primjerka i kako ga koristis,evo ja znam nekoliko likova koji imaju samsung klizne telefone vec dosta dugo (ukljucujuci d900/d900i) i sve ok sa njima,ovo za ton poruka i ne smeta mi a jos manje mi smeta sto se ne moze okaciti privezak
Za aplikacije imam N73 a ovaj kao sekundarni fon je sasvim ok,ako nista bolji mi je nego 6230i koju sam imao do pre mjesec dana
Igor88bg, dal je ruzan ili ne to je sve stvar licnog ukusa,a ovo za kameru pa bas mi se i ne cini tako,jedino sto sam primjetio je da ima nesto slabiji blic od N73,al kao sto sam vec pomenuo,kao sekundarni fon d900i mi je sasvim ok

Igor88bg, dal je ruzan ili ne to je sve stvar licnog ukusa,a ovo za kameru pa bas mi se i ne cini tako,jedino sto sam primjetio je da ima nesto slabiji blic od N73,al kao sto sam vec pomenuo,kao sekundarni fon d900i mi je sasvim ok

Nokia N95 8GB
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
- markosvaba
- Mobil fan