Šta se dešava sa mobilnom telefonijom?
Re: Šta se dešava sa mobilnom telefonijom?
Kako se pokazao ovaj telefon u radu, na papiru sve lepo zvuci ali praksa je praksa..
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Huawei sve bolji i bolji. Danas sam ga na kratko čačkao u Delta City-ju, moji utisci su zaista impresivni, telefon deluje izuzetno premium, mogu lično da kažem da je ovaj model najlepši telefon koji sam video u skorije vreme. UI, ne znam kako se zove, valjda nešto EMOI3 (možda grešim nisam siguran), izgleda neverovatno dobro.S5 mi izgleda kao igračka posle ovog telefon.
Mislim da će Huawei, Lenovo, a pogtovo Huawei za koju godinu prestići Samsung u segmentu high-end smartphone, nude jako puno za razumnu cifru.
Naravno, telefon se tek pojavio i još nema puno utisaka iz prve ruke, vreme će pokazati koliko je model zaista dobar, ali ono šta sam video me ozbiljno nateralo da razmislim da li da idem na S5 ili da pazarim Huawei Mate 7 kao sledeći telefon.
Mislim da će Huawei, Lenovo, a pogtovo Huawei za koju godinu prestići Samsung u segmentu high-end smartphone, nude jako puno za razumnu cifru.
Naravno, telefon se tek pojavio i još nema puno utisaka iz prve ruke, vreme će pokazati koliko je model zaista dobar, ali ono šta sam video me ozbiljno nateralo da razmislim da li da idem na S5 ili da pazarim Huawei Mate 7 kao sledeći telefon.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Uz "bez pitanja" garanciju, kao i momentalnu zamenu, mislim da nema sta da se razmisljas. To kod nas samo Apple jos nudi, a ostali se servisiraju (svi znamo kako)....
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Kod applea dobijes refurbished telefon u zamenu za tvoj.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
telep, bolje i refurbished koji je sredjen kao nov, nego da me vozaju po servisima i zajebavaju u nekim "rokovima" majke im ga spalim!
Slazem se definitivno. U velikom broju slucajeva je 'drzi vodu dok majstori odu'
Dosta se puta desavalo da se uredjaj vrati u gorem stanju nego u kom je otisao u servis
Dosta se puta desavalo da se uredjaj vrati u gorem stanju nego u kom je otisao u servis
- znemanja
- Moderator
Čast izuzecima, ali ovdašnji serviseri su užas, vrlo često zeznu nešto drugo ili ogrebu uređaj kada ga otvaraju i sl. Huawei je sa ovakvom garancijom stvarno napravio nešto posebno.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- znemanja
- Moderator
Nije lose, pitanje je koliko se gubi na ostalim stvarima
Nije u ptanju brzina punjenja, vec autonomija. To je ono na sta korisnici cekaju. Puniti bateriju po 2-3 i vise puta dnevno, jer drzi samo 5 sati? Ne znam samo cemu to vodi... 

- znemanja
- Moderator
Green, Slažem se, ali to je početak, ta tehnologija će se dalje razvijati. Ako bi punjenje zaista trajalo svega dva minuta, meni ne bi bio problem da je dva, tri, četiri puta preko dana napunim, jer ukupno vreme punjenja bi trajalo 6-8 min. Sa trenutnom tehnologijom punimo baterije oko 2h.
Ne znam, nisam optimista sto se te tehnologije tice, no videcemo. Dok se nesto revolucionarno ne uradi na polju autonomije, proizvodjaci bi sad makar mogli isporucivati Rapid charging VOOC punjace, kao sto to radi Oppo za Find 7 model. Za pola sata dopuni 75%.
Lele, šta će Samsung fanovi sad http://www.b92.net/tehnopolis/aktuelno. ... _id=945656 

- znemanja
- Moderator
Samsung nikada neće napustiti android, a ako ubaci i seriju high-end galaxy WP telefona to može samo da doprinese popularnosti i boljoj prodaji WP koja je, priznajmo, jako niska. Dakle ako bude paralelno postojali galaxy telefoni sa Androidom i WP nikakav problem neće biti, tada svako bira prema sopstvenim preferencijama. A što se tilče kompletnog prelaska na WP to se sigurno neće dogoditi, nije Samsung lud da puca sebi u glavu 

Slažem se.
Ali zar nije logičnije da ubaci u low-end ponudu WP, jer on bolje radi na slabijem hw,
a poznato je da low-end Samsung zabadaju samo tako, zbog radi TouchWiza i bloata.
Ali zar nije logičnije da ubaci u low-end ponudu WP, jer on bolje radi na slabijem hw,
a poznato je da low-end Samsung zabadaju samo tako, zbog radi TouchWiza i bloata.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Naravno da Samsung nece da napusti Android, ali zeli da se oslobodi tolike zavisnosti od Googla, zato i forsiraju svoj Tizen, i zato i zele da izadju iz locka sa Microsoftom i da nastave proizvodnju i tih uredjaja. Sve za profit naravno.
Ja mislio ljubav [emoji15]
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Moraće M$ debelo da časti samsung da krenu sa wp, samsungova promocija wp svakako podiže popularnos wp. Verovatno se M$ nadao da će malo uhvatiti i zalet sa starom nokia slavom, ali nije išlo, zato su ugasili nokia.
Bilo je price ranije o ovome. Nokia je sistematski unistena i to je to, da su presli sa simbijana na android i dalje bi postojali to je sigurno.
B92 tehnopolis beskonačan izvor gluposti, pogotovo komentari.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White