Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Pa 6630 ima da se nadje za 70-90e, znaci mozes da dobijes jedno 60, 70e 
Sta mislite, da li ima sanse da moj k800 star 2 meseca,full oprema,original kutija, bez ogrebotina kao nov, i 1GB karticu zamenim za n73, bez ikakve doplate??
Molio bih da ne postavljate odgovore tipa: a sto prodajes? a sta ce ti n73? k800 bolji... za tvoj k800 ne mozes da dobijes ni 140e

Sta mislite, da li ima sanse da moj k800 star 2 meseca,full oprema,original kutija, bez ogrebotina kao nov, i 1GB karticu zamenim za n73, bez ikakve doplate??

Molio bih da ne postavljate odgovore tipa: a sto prodajes? a sta ce ti n73? k800 bolji... za tvoj k800 ne mozes da dobijes ni 140e

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
MilančeBGD, nemoj misliti da kontriram, ali ako je dva meseca star, to je gubitak 20-30e, a opet kartica je toliko, mozda vredi malo manje nego nov k800. E, sada, nisi rekao koliko je n73 stara, ako je nova, onda ce biti veca doplata, a ako je polovna, onda je tu negde.
Samo mi nije jasno zasto ga prodajes, koji ce ti djavo n73, a i k800 je dosta bolji. Iskreno, mislim da bi dobio oko 140e(mozda i manje) za tvoj telefon, tesko da bi dobio vise.

iPhone + CX300
- MilančeBGD
- Expert
Pa dobro nov u mojoj radnji je 210e
znam da je gubitak 20-30e toliko je i kartica, znaci nekakva realna cena je 200e
Eto ti kazes 140e
Nisam mislio da uzmem novu n73, znaci stara negde 3-4 meseca, ne mora da bude ni toliko ocuvana, samo da imam bar jos nekoliko meseci garanciju za svaki slucaj.
Pitas zasto? Pa zato sto sam se uzeleo symbiana i stvarno me je k800 malkice smorio, mislio sam da predjem na w950, ali n73 mi sasvim odgovara...
Ne znam nisam jos odlucio, jos malo da razmislim da se posle ne pokajem...

Nisam mislio da uzmem novu n73, znaci stara negde 3-4 meseca, ne mora da bude ni toliko ocuvana, samo da imam bar jos nekoliko meseci garanciju za svaki slucaj.
Pitas zasto? Pa zato sto sam se uzeleo symbiana i stvarno me je k800 malkice smorio, mislio sam da predjem na w950, ali n73 mi sasvim odgovara...
Ne znam nisam jos odlucio, jos malo da razmislim da se posle ne pokajem...
pa vidi ja sam za kesh prodao k800 150 eura + mem.kartica 2gb 35 eura a verujem da ces i ti toliko izvuci,moj je bez garancije nisam dao kabal
i tako samo original kutiju,punjac i telefon
a N73 sta znam mozda nekih 220-200 eura polovna.Mada sto se tice toga ko je bolji sta znam Nokiu ne volim al k800 dosadan kao svaka java.

iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
MilančeBGD, ma to sam se salio, ti si napisao da ti to ne pisemo, a ja sam to napisao kao salu, zato sam i stavio onoliko smajlija.
Obrati paznju, ovo si ti napisao:
Inace, realno je ono sto sam prvo napisao, znaci do 10e ispod cene novog (kao sto si i sam rekao), e sada ne znam za cenu n73, ali toliko je k800...

Obrati paznju, ovo si ti napisao:
A ovo sam ja napisao:Molio bih da ne postavljate odgovore tipa: a sto prodajes? a sta ce ti n73? k800 bolji... za tvoj k800 ne mozes da dobijes ni 140e
Vidis, to je sve sto si rekao, i to sam napisao kao salu...Samo mi nije jasno zasto ga prodajes, koji ce ti djavo n73, a i k800 je dosta bolji. Iskreno, mislim da bi dobio oko 140e(mozda i manje) za tvoj telefon, tesko da bi dobio vise
Inace, realno je ono sto sam prvo napisao, znaci do 10e ispod cene novog (kao sto si i sam rekao), e sada ne znam za cenu n73, ali toliko je k800...
iPhone + CX300
- MilančeBGD
- Expert
Nisam znao da li se salis ili ne
ali sam rekao i razlog da ne bi i ostali pitali
Ne bih prodavao pa tek onda uzimao, mislio sam da uradim zamenu glavu za glavu, pa sam hteo da cujem i vasa misljenja oko toga, tj. da li je moguce bez neke nadoknade.

Ne bih prodavao pa tek onda uzimao, mislio sam da uradim zamenu glavu za glavu, pa sam hteo da cujem i vasa misljenja oko toga, tj. da li je moguce bez neke nadoknade.
brate,sve je moguce! ovo je Srbija!! uvek mozes da naletis na neku budalu i odradis zamenu kako tebi odgovara. moj drug je nasao kupca za k800(ima garanciju do januara) za 180eur,a zna lika koji bi prodao n73(garancija jos 10 meseci) za 160eur. pa ti vidi . . . A realno gledano ova dva telefona imaju skoro svi,tako da nemozes da kazes da se bas svako razume u to sto ima i kolika mu je cena. strpljenje i odradices to kako tebi odgovara! pOz!
By s2pido
- MilančeBGD
- Expert
- MilančeBGD
- Expert

Gledao sam po oglasima ima oglasa gde ljudi prodaju i za 210,220e... Ne znam, nemam vremena da istrazujem sve oglase, za vikend cu pozvati nekoliko i videti da li je uopste nesto moguce.
Ma nek je i 7 meseci ali da je ocuvan, i da nije life timer 200h

PS. Nasao sam n73ME sa 1GB za 210e, 1h life timer, stara 2 meseca...

- MilančeBGD
- Expert
Pa iako nisam nista znao o njemu, mnogo toga sam naucio(ne toliko da bih bio neki expert), koristio sam dosta programa koji su mi stvarno koristili
Ali vremenom mi je malo i dosadilo, plus jos prelazak sa k750 na 6630 mi je bio samo zbog symbiana i odrekao sam se dobrog zvuka i kamere, i prosto sam posle zeleo da se vratim...
Eto uzeo k800 zbog kamere i dobrog playera, ali opet nekako mi je brzo dosadio, jeste da imaju tu i java aplikacije ali nije tako zanimljivo kao sa symbianom.
Mnogo su mi koristili posebni programi: messenger za icq/smn/yahoo, worldmate(za vrem. prognozu), za zakljucavanje i skrivanje, razni playeri za muziku/video, za filmove, recnik, blacklist proram, citanje ebooks/word... I uvek sam imao sta da radim
imam i za k800 ali sam izgustirao i acoustic i promenu ikonica, animacija...

Eto uzeo k800 zbog kamere i dobrog playera, ali opet nekako mi je brzo dosadio, jeste da imaju tu i java aplikacije ali nije tako zanimljivo kao sa symbianom.
Mnogo su mi koristili posebni programi: messenger za icq/smn/yahoo, worldmate(za vrem. prognozu), za zakljucavanje i skrivanje, razni playeri za muziku/video, za filmove, recnik, blacklist proram, citanje ebooks/word... I uvek sam imao sta da radim

- MilančeBGD
- Expert