Koji telefon imate?
Igor88bg, ma dobro bre,i nismo ovde da se raspravljamo....Ja eto priznajem da Iphone i ja bas ne idemo zajedno pa se nisam igrao sa njim,ali Kad uzmem u obzir Omniu,F480,F700....5800 je drasticno bolji od svih.
Ja sam ljubitelj mehanickih qwerty,i nista ne moze da mi ih zameni....samo mi se tvoj komentar ucinio kao malo previse ostar,ali ok....
Sad malo izlazim van teme,ali meni recimo zaista nije jasna ta ideja da ce full TS uredjaji zameniti one sa mehanickim tasterima....Meni je to maltene neprihvatljivo....
Ja sam ljubitelj mehanickih qwerty,i nista ne moze da mi ih zameni....samo mi se tvoj komentar ucinio kao malo previse ostar,ali ok....
Sad malo izlazim van teme,ali meni recimo zaista nije jasna ta ideja da ce full TS uredjaji zameniti one sa mehanickim tasterima....Meni je to maltene neprihvatljivo....
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Igor88bg, madness99, araphel, napravio sam temu da ne zatrpavamo ovu!!!
viewtopic.php?t=17465&highlight=
viewtopic.php?t=17465&highlight=

Nokia C6
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
napokon i ja da se ponovim ipak sam se odlucio za LG ks20 otiso do BG-a (posto nema u nisu) i kupio u prvoj radnji u koju sam uso.....windows je stvarno super(mada tek ga imam 2 dana koliko zaista realno mogu da ocenim to je pitanje) i totalno sam zadovoljan....za sad..... 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Mirko BGD, preshao jos pre 3 meseca. Pisao sam o tome, doneo mi ga brat iz Nemacke, i posle 2-3 nedelje isprobavanja, u smislu sekundarnog fona, sada ga koristim kao primarni. Iskreno, Symbian me extremno smorio. Jeste da ima sjajne mogucnosti, ali dosadilo mi je sve to akanje. Mada ni iPhone nisam nesto preterano akao, instalirao gomilu besplatnih budalastina i to je to. Nisam ga jos uvek ni jailbreakovao ni nista. I dalje je skroz fabricki sto bi se reklo (kupljen unlocked by Apple)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
ja sam na iPhone gledao kao na neki java telefon koji nema nikakve mogucnosti, par puta sam se na kratko igrao sa njim, i jednio sto me je odusevilo je bio ekran...
ma i mene je symbian smorio za medalju zato sam se ponovio... doduse jeste da vise nemam ni prebijenog dinara ustedjevine, cak sam uspeo da pozajmim 20eur, al mislim da je vredelo

ma i mene je symbian smorio za medalju zato sam se ponovio... doduse jeste da vise nemam ni prebijenog dinara ustedjevine, cak sam uspeo da pozajmim 20eur, al mislim da je vredelo

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Mirko BGD, pa greshish, ovaj... greshish silno sine. Mogucnosti iPhone-a su zaista ogromne, dodushe treba se bas akati sa njime, a mene to trenutno jako mrzi. Gledao sam na netu sta su ljudi radili sa njim, i mogu da kazem da su neke stvari zaista za nevericu. Jedino te odushevio ekran kazes? Pa iPhone i jeste ekran, i nista vishe, 99.9% tog telefona jeste ekran (nadam se da je razumljivo sta sam hteo da reknem, ovaj, kazem)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- tehno maniac
- Mobil manijak
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
tehno sve je tako konfuzno kod tebe....moja situacija je veoma prosta ja imam LG KS20 - Nokia N76 - Nokia 6110( idalje je u super stanju).......Mada Nokia N95 i 7500 se i dalje vode kao moji ali ih koriste moji roditelji(cale mi je dao 5210-u super stanju ja njemu prizmu.....tako da se moze reci da imam neku malu kolekciju)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...