Slike sa mobilnih telefona
- djordjemalisic
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 19. Sep 2014. 20:46
- :: xXx
- Kontakt:
Re: Slike sa mobilnih telefona
Ja vas pitam sta RADITE toliko zahtevno sa telefonom, a vi mi pricate kako ima olovku...
Na zalost, postali smo potrosacko drustvo i sve vrednosti (realne) su se potpuno izgubile.
Na zalost, postali smo potrosacko drustvo i sve vrednosti (realne) su se potpuno izgubile.
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 06. Jul 2014. 11:28
- :: Lenovo Vibe Shot
Mislim da Note seriju ljudi i najvise kupuju zbog olovke koju drugi nemaju i to je velika razlika.
Sve ostalo je jako slicno ili sa veoma malim razlikama.
Sve ostalo je jako slicno ili sa veoma malim razlikama.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Mislim da nisi bas najbolje postavio pitanje. Nije poenta sta ljudi rade sa telefonom, neko sa kojom lakocom rade. Nije isto kada npr sa office paketom radis. Stoji, mozes sa svakim telefonom to raditi, ali je neuporedivo lakse i jednostavnije sve to uraditi na vecem displeju i sa olovkom. Ista ili slicna prica je i sa ljudima koji se bave fotografijom, olovka je mnogo preciznija od prsta, sa olovkom dolaze mnoge funkcije koje u mnogo cemu olaksavaju rad. Ima jos takvih primera.
Dakle, razlika u onom osnovnom, telefoniranje i poruke, tu je manje vise sve isto na svim telefonima, ali ono nesto vise je to sto pravi bitnu razliku medju telefonima.
Elem, tema su fotke...
Dakle, razlika u onom osnovnom, telefoniranje i poruke, tu je manje vise sve isto na svim telefonima, ali ono nesto vise je to sto pravi bitnu razliku medju telefonima.
Elem, tema su fotke...
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
AndroMan, bogami ove slike mi se bas dopadaju. Daj molim te jos koju nocnu 

- Bošković
- Entuzijasta
- Pridružio se: Čet, 29. Jan 2015. 10:52
- :: iPhone 6S 32GB
Fotografisano sa Alcatel 6030X 1. Januara
http://imgur.com/zOhCFYm
http://imgur.com/zOhCFYm
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Xcam objasnjava neke stvari

Zoreli,ubaci Xcam placenu aplikaciju sa GP i kada je instaliras,smanji malo sharpness da nemas ove tackice prilikom original view-a (mozes me i cimnuti na PP da ti posaljem tu aplikaciju)
Na ove tackice sam mislio (po defaultu je sharpness na petici,ja uvek stavim na trojku) To kada uradis,okini uporedni test sa S5,pa ces da vidis da Samsung nema tu sta da trazi

Zoreli,ubaci Xcam placenu aplikaciju sa GP i kada je instaliras,smanji malo sharpness da nemas ove tackice prilikom original view-a (mozes me i cimnuti na PP da ti posaljem tu aplikaciju)
Na ove tackice sam mislio (po defaultu je sharpness na petici,ja uvek stavim na trojku) To kada uradis,okini uporedni test sa S5,pa ces da vidis da Samsung nema tu sta da trazi

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Kutija jel poslednja verzija xcam 1.3.7 koju ja imam ili ima neka novija koja moze da radi na 3.2 fix?
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
knelee32, 1.3.7. je poslednja verzija Xcam aplikacije koja sluzi za podesavanja (nju sam ti i poslao)
Ako bude update,'cupam' aplikaciju i saljem ti

kutijagreha napisao:knelee32, 1.3.7. je poslednja verzija Xcam aplikacije koja sluzi za podesavanja (nju sam ti i poslao)

Evo ovo sam te pitao pre mesec dana zasto nece da radi xcam na 3.2 fix izbaci ovo kad se instalira
- djordjemalisic
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 19. Sep 2014. 20:46
- :: xXx
- Kontakt:
Treba ti i aplikacija xcam 5.2. sa xda.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
knelee32, ja ti sve lepo objasnio,ali nisi citao,nisi bio na casu
Ubaci sa xda Xcam aplikaciju (ona ti je za slikanje),pa zatim instaliras ovo sto sam ti poslao (to ti je za podesavanje)

Ubaci sa xda Xcam aplikaciju (ona ti je za slikanje),pa zatim instaliras ovo sto sam ti poslao (to ti je za podesavanje)
To te pitam citao sam ja sve bio na casu nego sam bio skroz nazad pa me nisi videokutijagreha napisao:knelee32, ja ti sve lepo objasnio,ali nisi citao,nisi bio na casu![]()

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Misliš ovako :kutijagreha napisao:Xcam objasnjava neke stvari![]()
Na ove tackice sam mislio (po defaultu je sharpness na petici,ja uvek stavim na trojku) To kada uradis,okini uporedni test sa S5,pa ces da vidis da Samsung nema tu sta da trazi![]()

16 godina na forumu MOBILNISVET
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
E to je to
samo jos quality digni sa 97 na 100 i vozi

Samo jos koju nocnu opali da vidimo kako sljaka xcam na losije osvetljenje i to je tokutijagreha napisao:E to je tosamo jos quality digni sa 97 na 100 i vozi

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
16 godina na forumu MOBILNISVET