Upgrade slušalica i preporuka
Re: Upgrade slušalica i preporuka
georg, njih sam i zvao i rekli su mi da dodjem da isprobam neke slusalice, ali nemaju Sennheiser za probu.
nema veze, idi isprobaj sta nude, mozda ti se svidi nesto drugo, ne mora biti sennheiser... samo obrati paznju na osetljivost i omazu, ono sto sam ti ranije napisao, jer od toga zavisi da li ce moci da ih potera tvoj buduci telefon kako treba, i najbitnije, da ti odgovara zvuk 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
kizami88 napisao: Sa S4 muzicki dozivljaj nije kao sa predhodno pomenutim.
Hvala momci.
Ako se u medjuvremenu setite jos nekih slusalica predlozite.
Ako se u medjuvremenu setite jos nekih slusalica predlozite.
Od mene si dobio preporuku, rekao sam sta mislim, samo jos nesto bih dodao: ni u kom slucaju ne uzimaj slusalice beats by dr. dre
eto to ti je to
eto to ti je to
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Sta mislite o ovim slusalicama SONY DR-BTN200B (Bluetooth bezicne). Moje Samsung SBH-100 se posle 7 godina intenzivne upotrebe prakticno raspadaju, pa trazim zamenu (zanimaju me iskljucivo BT stereo slusalice).
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Koliko para je ovo?tomas.hokenberi napisao:.....

- Nikola031
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
tomas.hokenberi, ja imam 2 meseca Sony Ericsson MH100 i baš sam zadovoljan, jedino ako ti ne smeta to što su bubice.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
kizami88, oko 12.000 din
Nikola031, ne koristim bubice.
Nikola031, ne koristim bubice.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
- Baraba
Ima li neko iskustva sa Marsgall Minor? Vrede li 5000din?
[img]http://www.dodaj.rs/f/g/Hi/u3n9mdU/1.jpg[/img]
[img]http://www.dodaj.rs/f/3O/2V/3IQw92vL/2.jpg[/img]
[img]http://www.dodaj.rs/f/g/Hi/u3n9mdU/1.jpg[/img]
[img]http://www.dodaj.rs/f/3O/2V/3IQw92vL/2.jpg[/img]
Baraba, probao sam Marshall Minor i mogu da kažem da, vrlo slično kao Major model, odlične su prvenstveno za gitarsku muziku. Nemaju veštački namunjen bas, što kod gitarske muzike jako smeta. Srednji su dobri, visoki bi mogli bolje, ali šta da očekuješ od ovakvog paketa? Ja sam Marshall Major FX platio 100€, i zadovoljan sam dobijenim. Mislim da Minor vrede tih para, ali opet kažem, zavisi šta ćeš slušati.
Da pojasnim: Muzika koju ja slušam je 80% metal, 15% hard rock i ovih ostalih 5% koještarije uglavnom opet bazirane na nekoj vezi sa hard rock i metal zvukom. Meni je imalo smisla da tražim kompaktne sluške za određeni tip muzike. Imao sam Skullcandy, Sehnheisser i Gear 4 bubice. Nisam bio preterano zadovoljan ni sa jednim od njih, ali može biti i do toga što mi ni klasične ni in ear bubice ne pašu lepo u uši, pa zato i zvuk nije bio neki. Onda sam se definitivno prebacio na on ear i over the ear koncept. Tu imam jedne odlične studijske Sehnheisser koje izuvaju, ali su prevelike za nošenje po ulici...a i bas im ipak malo guta ostale zvuke, ali se to ispegla na ekvilajzerima. Imam par Sonijevih on ear i over the ear DJ varijanti, sve daju dobar zvuk, ali su ipak prejake u niskom segmentu. Tek sa Maršalkama sam zadovoljan.
Imaj u vidu da su sluške ustvari od nekog proizvođača tipa WESC ili tako nešto, ali su rađene pod licencom Marshalla i zvanično su odobrene od strane ove kompanije. U praksi to znači da nisu baš neuništive kao Marshall pojačala, ali blizu su.
Ja bih dao te pare.
EDIT: moje su usled rabljenja crkle nakon oko 7 meseci. Toliko sam krivio kabl pri dnu, tamo gde je onaj feder koji štiti ulaz kabla u džek, da se bez obzira na sve ipak zeznuo kabl i krenule su da orekidaju. Bez pitanja su ispoštovali uslove garancije i zamenili sluške za druge.
Da pojasnim: Muzika koju ja slušam je 80% metal, 15% hard rock i ovih ostalih 5% koještarije uglavnom opet bazirane na nekoj vezi sa hard rock i metal zvukom. Meni je imalo smisla da tražim kompaktne sluške za određeni tip muzike. Imao sam Skullcandy, Sehnheisser i Gear 4 bubice. Nisam bio preterano zadovoljan ni sa jednim od njih, ali može biti i do toga što mi ni klasične ni in ear bubice ne pašu lepo u uši, pa zato i zvuk nije bio neki. Onda sam se definitivno prebacio na on ear i over the ear koncept. Tu imam jedne odlične studijske Sehnheisser koje izuvaju, ali su prevelike za nošenje po ulici...a i bas im ipak malo guta ostale zvuke, ali se to ispegla na ekvilajzerima. Imam par Sonijevih on ear i over the ear DJ varijanti, sve daju dobar zvuk, ali su ipak prejake u niskom segmentu. Tek sa Maršalkama sam zadovoljan.
Imaj u vidu da su sluške ustvari od nekog proizvođača tipa WESC ili tako nešto, ali su rađene pod licencom Marshalla i zvanično su odobrene od strane ove kompanije. U praksi to znači da nisu baš neuništive kao Marshall pojačala, ali blizu su.
Ja bih dao te pare.
EDIT: moje su usled rabljenja crkle nakon oko 7 meseci. Toliko sam krivio kabl pri dnu, tamo gde je onaj feder koji štiti ulaz kabla u džek, da se bez obzira na sve ipak zeznuo kabl i krenule su da orekidaju. Bez pitanja su ispoštovali uslove garancije i zamenili sluške za druge.
- Baraba
Hvala na odgovoru. Volim bas, slušam svašta, od narodne do tehna i ispiranja mozga. Imam Sennheiser CX 300 II, one su mi dobre. Da znam da su bolje od CX 300 II uzeo bih. Ili da se držim Sennheiser?
Od njih bolje nisu, bar ne po meni. Pogotovo ako šaraš sa stilovima, i paše ti jak bas. Da se razumemo, ima i na Marshall sluškama basa, ali mi se nekako čini da je naglasak na srednjem opsegu.
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
A zašto onda hoćeš da ih menjaš ako su ti već dobre. U tom cenovnom rangu ćeš teško naći neke bolje.Baraba napisao: Imam Sennheiser CX 300 II, one su mi dobre.
Ako imaš jak razlog zbog kojih bi promenio CX-300 II, onda ti za sličan novac preporučijem SoundMagic E10
koje možeš da kupiš jedino preko interneta, recimo ovde....
http://www.amazon.co.uk/SoundMAGIC-E10- ... dMagic+E10
Ukoliko tražiš još bolje slušalice nego što imaš, a spreman si da izdvojiš nešto više novca, onda ti preporučujem
Beyerdynamic DTX 101 iE koje možeš da kupiš i kod nas (možda i da ih čuješ) na ovoj adresi....
http://www.one-hifi.com/proizvodjaci/beyerdynamic/
Pa sad ti vidi šta ti je činiti.
- Baraba
Nisam mislio da ih menjam, već uzmem još jedne. Ove su mi zapale za oko jer mi je poznata marka.
Kakva je kopija slusalica Beats by Dr. Dre? 

- Baraba
^šališ se? Uzmi neke sony za 2000din, za tu kopiju su izmislile zvuk.
1808, ove Beyerdynamic DTX41 iE deluju dobro. Da li su bolje od Marshall?
SoundMAGIC E10 bih uzeo sutra da imaju ovde da isprobam, ali me nervira čekanje dok stignu. Zaboravim šta sam kupio.
Headphone Review: Marshall Minors:
http://www.ifans.com/blog/20808/
http://www.head-fi.org/t/561325/impress ... hall-minor
1808, ove Beyerdynamic DTX41 iE deluju dobro. Da li su bolje od Marshall?
SoundMAGIC E10 bih uzeo sutra da imaju ovde da isprobam, ali me nervira čekanje dok stignu. Zaboravim šta sam kupio.
Headphone Review: Marshall Minors:
http://www.ifans.com/blog/20808/
http://www.head-fi.org/t/561325/impress ... hall-minor
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Ove modele nisam imao prilike da čujem, pa ne mogu ništa konkretno da tvrdim. Ako bi bez slušanjaBaraba napisao:1808, ove Beyerdynamic DTX41 iE deluju dobro. Da li su bolje od Marshall?
trebao da se odlučim za neke, onda Beyerdynamic kao renomirani proizvođač slušalica uliva mnogo
više poverenja. Kad budeš hteo da kupuješ pojačalo za gitaru, onda kupuj Marshall.
Osim toga, ove Beyerdynamic DTX41 iE verovatno možeš i da čuješ pa odluči sam. Ova firma koja ih prodaje
kod nas ima prodavnicu i u Svetozara Markovića 48, pa skokni do tamo i vidi koliko ti odgovaraju.
- Baraba
Ja bih voleo da isprbam pre kupovine, to je odlično.
Dosta sam čitao o Sound Magic. Uzeo bih odmah da imam negde u Bg. Svakako se razmišljam da ih naručim, pa kad stignu. Imam sluške i nije mi hitno.
Dao si mi dva odlična predloga. Hvala.
Dosta sam čitao o Sound Magic. Uzeo bih odmah da imam negde u Bg. Svakako se razmišljam da ih naručim, pa kad stignu. Imam sluške i nije mi hitno.
Dao si mi dva odlična predloga. Hvala.
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Sto se tice slušalica u nekom budjetnom okruženju. Dugo sma koristio creative EP-630. Dosle me oko 15€ i prezadovoljan sa nima. Prestane jedna slusalica da radi i od istig kolege narucim jos jedne. Kak osam bio nestrpljiv, uzmeme "bilo šta", Panasonic Hje 120 crne. 7,50€. Toliko su m ise svidjele da sam otkazao ep630. Sad, pricam u tom cjenovnom rangu i st ose tice panasonica, mislim da nema nista bolje za te pare. Probao sam nekoliko Hje slusalica i mislim da koriste iste drajvere, samo je izgled drugaciji tako da preporuka od mene na te modele.