Upravo sam zamenio 5610 za 6600slide,telefoncic je bas fensi
Za sad su svi utisci extra,kamera ima malo neke tackice ali kad se slika na slici njih nema i slika bude extra
e hvala Godzilla,jest lep majka mu stara meni se bas svidja i moram da priznam da u ruci lezi mnogo bolje nego 2G,i da nekako deluje laksi iako je tezi ovako po specifikaciji,mada moram da priznam da mi je 2g u malo boljem stanju nego ovaj 3g
Iako veoma cenim iPhone ja sam ipak za nesto kao sto je prikazano na slici yonderboiz-a...HTC masina provereno dobra.Mada moze samo neki drugi model da bude...
dimi89, ja nikad nebih uze ifone...ja sam citao na stranim forumima da pnekad pravi probleme kada stavis neki pirat mp3 na telefon...a kosta oko 350eur...jeste da je multitouch, jeste da zasad ima najbolji touchscreen (treba sacekati palm pre, koji isto ima mt ekran) ali,...
yonderboizto sto se tice mp3 fajlova ne znam ali mislim da jeilbraikovane verzije ne prave problem.Nikola jer je raspadnut pa trebas da ga sklapas ili ??? Mislim i 100 dinara je za mene para ali da nije 500 dinara malo malo ?
dimi89, potpuno je u redu, samo je maska dosta izgrebana, inače sve radi, čak i džojstik koji je u odličnom stanju (a telefon je star 3 godine). Samo ima Vodafonov softver, ali ja ću to da sredim.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.