Kutija, nema potrebe da pricam bilo sta za slike reci mi jel koristis xcam i za dnevne ili samo za nocne ? Koliko je bolje sa xcam ili nije uopste bolje?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
VeNoM, ovo Z3? Bez ljutnje,ali ovo je nizerazredan kvalitet Mislim da bi u ovim uslovima S2 mnogo bolji kvalitet napravio.
Sem prve slike,na ostalim slikama nigde veze sa vezom. Nemoj da mislis da podcenjujem tvoje sposobnosti,ali definitivno sa kamerom nesto nije u redu.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Evo opet moram da pohvalim kutiju, jer su mu slike kao uslikane nekim profi aparatom..
@Venom ovo je stvarno mnogo loše, kao da je toliko umrljano sočivo i kao da je neko ko prvi put drži telefon slikao... Proveri ti dobro sočivo dal nije umašćeno...
Venom, ne umem da objasnim zašto, ali fotke sa tvojim primerkom Z2 modela što si prodao su bile baš ispred svih ostalih Sony telefona, pa i od tvog sadašnjeg Z3. Niko ni sa Z1,Z2 i Z3 nije dostigao taj kvalitet.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.