bestboy....da 2000...ja sam na tom paketu oko 3 godine (1800)....samo sam obnovio ugovor....bas mi treba ta tarifa i nije da su mi trebale pare hitno vec sam se nesto iznervirao i nisam hteo da se smaram sa prodajom, ponudama za silne zamene lol
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
ma znam da je lose optimizovan i sve ali imam hct hero i wildfire pored njega pa bih malo da se poigram i sa win mob-om i da vidim da li ce da izadje android za ovajm model pa da vidim kako to radi sve
Sve zavisi kako dobro prodjes : ) Ja sam taj telefon iz uvoza (preko ovog sajta) uzeo vec za 85 evra.Nije mi se dopao nesto posebno,pa je leteo za 120 ...
uz malo srece,mozes izvuci i vise ! Nahvali ga ... : ) radi ovo,radi ono ... Marketing je veoma dobra stvar : ) Kad sam HTC TyTN 1 prodao na ovom sajtu za 120 evra pre 1 mesec da bi uzeo TyTN2 na ovom sajtu GANC NOV za 100 ,onda ti je sve jasno : )
Koliko moze da se dobije za Sonyericsson m600 super ocuvan od opreme punjac/data cable/2gb kartica? Koriscen kao drugi tel sa sitnim tackicama koriscenja
Pozdrav. Interesuje me koliko bi koštala Nokia e72, kupljena u novembru ove godine za 39000, full, original, dakle ne na ugovor, 2 godine garancije. Pošto sam shvatio da mi više odgovara da imam keš + jeftiniji telefon...unapred hvala.
Pa opet, niko ti neće dati 300 eura za polovan telefon kada može da ga uzme novog za 40 eura manje. E sada ti si za taj E72 dao skoro koliko sam ja dao za galaxy s na crno, o tome se radi.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
allex, Није битно колико си га ти платио, могао си и 60 000дин већ колико он реално веди полован. Половни телефони се крећу у односу на нове који се продају на црно, ко нема пара за легалан купује на црно а ко нема за нов на црно купује полован.
O toj razlici u cenama mnogo govore cene u alphacopy-ju i u ostalim radnjama...Te razlike u cenama kod nekih modela idu cak do 100e za nove telefone...Primera radi moj X6 16gb tamo kosta oko 42000din,po prodavnicama moze da se nadje i za menje od 300e a mene je izasao jos menje od 300e...I na kraju i neko ko ga je kupio za 42soma i ja koji sam bolje prosao mozemo ga prodati za iste pare kao polovnog...Tako da lepo momci kazu da nije vazno koliko si ga ti platio nego trzisna vrednost tog polovnog uredjaja...
p.s.Veruj mi da razlika u samom telefonu izmedju tog tvog i nekog na crno prosto receno nema!!!Oba su napravljena u istoj fabrici samo sto su drugacije dospela na trziste...
Dodje mi da se ubijem stavio sam i 250€, niko se ne javlja. Jedino da poklonim nekome . Problem mi prave oglasi gde ga ljudi nude za 220€, a kao star 1 dan...ma jee. Recite mi onda koliko da postavim a da neko želi da uzme? Moguća je i zamena, recimo 200€+ neki prostiji telefon...
Pa to je to sto sam gore i napisao,znaci ako zelis prodati tel.moras spustati cenu koja je prihvatljiva kupcu.Probaj da napises za cenu dogovor mada ja licno bezim od takvih oglasa ali eto probaj.
A ti sto ga nude za 220e.spustice cenu i do 200e.uz pogadjanje.
allex, sve su ti rekli. Iz tog razloga ja ne kupujem tako telefone jer sam sklon cestim zamenama. Mislim da je najbolje da ne podajes telefon i nosis ga dugo godina, a pare ce se zaraditi.
Trebao si ranije razmisljati o tome,pa kupiti telefon u nekoj od radnji gde je po 50e jeftiniji a dobijes isto...Drugar koji se bavi trgovinom mobilnih telefona je pre neki dan prodao belu za 200e savrseno ocuvana,bez i jedne ogrebotinice,bio cuvan u futroli a i nije bio nesto preterano star...I te zamene sto oces ne verujem da ce iko pristati na takav dogovor,ovo pricam jer ti treba realan savet Zadrzi ti taj telefon i uzivaj
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.