Evo ga novi desk kada se klikne na multimedia, communciation i online iskocin popup dole tog prozora sa sve animacijama posto sam izvalio mnogo koristan widget popup widget pa sa kombinacijom UCCW je nenormalno dobar
Hehe i ja sam nešto slično odradio pa je i kod mene tako. Još kad izađe update sa sve softverskim dodacima od S4 biće dobro. Samo da ga ne razvuku kao sa S3 na S2.
Da , meni se ovaj vidžet sa S4 (sat/prognoza) u kombinaciji sa S4 wallpapers baš sviđa i ostaviću ga tako .
Mada i ovaj wallpaper od HTC ONE izgleda odlično
A evo i skroz providni stock vidžet sat/prognoza od S4 (sa stock wallpaper-om od S4)
zoreli, može link od tutorijala za ubacivanje tog widget-a? Našao sam ja par, ali bolje da te pitam za svaki slučaj.
Na ovim tutorijalima koje sam našao napominju da moram imati DEODEXED verziju softvera. Kako da znam koja je moja?
Inače, imam stock 4.1.2 JB na Note 2.
U app manageru obrisati podatke od weather , skloniti wigdet sa home ekrana a ostaviti ga na zaključanom ekranu, ubaciti zip fajl na memorijsku karticu , iz cwm recoverija instalirati zip fajl.
zoreli, meni ne radi (Note 2)... Instalirao sam ga iz CWM-a i ništa, nema widget-a nigde.
Kako da izbrišem taj fajl za vremensku prognozu što sam instalirao iz CWM-a?
Kada vratim sve na fabrička podešavanja, default weather widget prijavljuje grešku, verovatno zbog ovog fajla što sam instalirao preko CWM-a...
Izgleda da sam sje*ao telefon pokušavajući da izbrišem CWM iz telefona i vratim sve na fabrička podešavanja. Od kad sam pokušao da ubacim S4 Weather Widget, telefon mi je poblesavio, na sreću pa sam napravio bekup preko Titanium-a, ali na veliku nesreću, izbrisao sam fajlove potrebne za stock Weather Widget... Na kraju sam lutao po netu tražeći rešenje kako da vratim sve u prvobitno stanje, tj. da uradim hard reset, ali ništa mi nije pomoglo. I sad ne mogu da upalim normalno telefon, pojavi se Samsung Galaxy Note 2 logo i onda krene da se "trza" i nestane, pa moram da vadim bateriju. Mogu samo u "download" mod da uđem.
Sad skidam sa samfirmware.com fajlove da ubacim nov softver, ali hoću prvo da odradim hard reset, samo neko treba da mi objasni kako...
Može li mi neko reći kako da izbrišem fajl koji sam ubacio preko CWM-a i kako da izbrišem sam CWM?
Fox, Ovo izgleda odlično, koji ti je ovo widget za vremensku prognozu i kako si namestio ovaj donji dock sa ikonicama za poziv, zaključavanje, meni i osvetljenje?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.