Kod mene je doslo do par promena,Hp je vrace firmi (ima skoro mesec dana),a n79 je uz jako lepu doplatu zamenjen za SE c510 (koji je ganc nov sa 2 god garancije)...
N79 je imao blizu 200h razgovora...
Doplata koju sam dobio ide u budzet za htc tp2,koji ce nadam se doci u moj posed do NG!
loki13, честитке! Ако ниси користио толико symbian, онда ок што си извршио замену.Што се тиче избора телефона, свака част С510 гледам одавно, и један је од најлепших телефона, има одличне функције + одлична цена.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Nikola031, zllaja, Dancsi, Wicker Man, MilančeBGD, hvala svima! Nikola031, zasada sam extra zadovoljan sa njim,pokrio mi je 80% potreba,preostalih 20% su najvise office dokumenti koje c510 nazalost ne otvara (a sto je n79 mogao) MilančeBGD, sto je najgore korsito sam symbian dosta,ali me je u poslednje vreme taj isti symbian dovodiio do ludila (pocevsi od zakucavanja,hard/soft reseta....),a bogme i kvalitet izrade me je opasno nervirao (n79 poceo je sav da skripi) pa je i to bio jedan od razloga za menjazu(gde sam super prosao,dobio sam ganc nov c510 + 100e za 6 meseci star n79) i nimalo mi zao nije!
Hvala vam svima na čestitkama... Za sada me oba dobro služe... Utisci o N97-ici vrlo uskoro... Nikako da nađem vremena da to napišem... Inače sam vrlo zadovoljna mojom trenutnom White kombinacijom, i mnogo dobro izgledaju jedan pored drugog...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ja više nemam G900
Danas mi ispao sa 2m visine na pločice i neće da se upali.
Videću kad dođem kući da ga dam u servis da ga poprave ali sumnjam da mu ima spasa.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
Update: Ode HP Ipaq hw6915 - prodat
Nokia 1110 - dao kumu
LG b20250 - kao tu je, isto kao i Mitsubishi Trium, ali sluze tek onako... stosa radi...
iPhone jedini i primarni telefon
Nokia 6220c,primarni,Benq-siemens EF81 sekundarni,SE P1 poklonjen,5220 prodat. Nemam neku zelju da menjam cesto telefone,tako da cu zadrzati ove telefone.
Wicker Man, za sada bas nista, nijedan model da me nesto posebno zaintrigira. Za sada cem da cekam da vidim sta ce da izadje do kraja godine, mada po svemu sudeci necu jos neko vreme da se obnavljam.
miodrage, you sent the brain to Otawa, ha? Mora da ti je taj iPhone legao k'o budali šamar, sve što je iole komplikovano ti šalješ na doboš . Fino, fino.
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
On the contrary my dear Vincent. Jednostavno nemam vishe vremena za zezanje sa Windowsom, iPhone OS-om, Symbianom i sl. a iskreno, malo sam izgubio i interesovanje. iPhone mi trenutno i vishe nego dobro radi posao, a napominjem da sam i sentimentalno vezan za njega, jer sam ga dobio na poklon od brata.
Evo, zamisli kad jos nisam jailbreakovao telefon, a imam ga 8 meseci. A zato sam drugima to odradio bez po muke, ali svoj eto, iz nekog meni nepoznatog razloga ne zelim, a i nemam potrebe. Znachi - puk'o sam ko zveckica
miodrage, važno je da si ti zadovoljan, vala si se izigrao sa telefonima, pa razumijem da ti je dosadilo. Nego nisi probao Android još uvijek... Dexter, čestitke, fina fap-mašina .
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.