Šala mala, sve čestitke na novom telefonu.
Koji telefon imate?
- Wicker Man
- Expert

- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- loki13
- Expert

- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Nikola031, zllaja, Dancsi, Wicker Man, MilančeBGD, hvala svima!
Nikola031, zasada sam extra zadovoljan sa njim,pokrio mi je 80% potreba,preostalih 20% su najvise office dokumenti koje c510 nazalost ne otvara (a sto je n79 mogao)
MilančeBGD, sto je najgore korsito sam symbian dosta,ali me je u poslednje vreme taj isti symbian dovodiio do ludila (pocevsi od zakucavanja,hard/soft reseta....),a bogme i kvalitet izrade me je opasno nervirao (n79 poceo je sav da skripi) pa je i to bio jedan od razloga za menjazu(gde sam super prosao,dobio sam ganc nov c510 + 100e za 6 meseci star n79) i nimalo mi zao nije!
Nikola031, zasada sam extra zadovoljan sa njim,pokrio mi je 80% potreba,preostalih 20% su najvise office dokumenti koje c510 nazalost ne otvara (a sto je n79 mogao)
MilančeBGD, sto je najgore korsito sam symbian dosta,ali me je u poslednje vreme taj isti symbian dovodiio do ludila (pocevsi od zakucavanja,hard/soft reseta....),a bogme i kvalitet izrade me je opasno nervirao (n79 poceo je sav da skripi) pa je i to bio jedan od razloga za menjazu(gde sam super prosao,dobio sam ganc nov c510 + 100e za 6 meseci star n79) i nimalo mi zao nije!
D500&E71
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Hvala vam svima na čestitkama...
Za sada me oba dobro služe...
Utisci o N97-ici vrlo uskoro... Nikako da nađem vremena da to napišem...
Inače sam vrlo zadovoljna mojom trenutnom White kombinacijom, i mnogo dobro izgledaju jedan pored drugog...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
- Wicker Man
- Expert

- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
On the contrary my dear Vincent. Jednostavno nemam vishe vremena za zezanje sa Windowsom, iPhone OS-om, Symbianom i sl. a iskreno, malo sam izgubio i interesovanje. iPhone mi trenutno i vishe nego dobro radi posao, a napominjem da sam i sentimentalno vezan za njega, jer sam ga dobio na poklon od brata.
Evo, zamisli kad jos nisam jailbreakovao telefon, a imam ga 8 meseci. A zato sam drugima to odradio bez po muke, ali svoj eto, iz nekog meni nepoznatog razloga ne zelim, a i nemam potrebe. Znachi - puk'o sam ko zveckica
Evo, zamisli kad jos nisam jailbreakovao telefon, a imam ga 8 meseci. A zato sam drugima to odradio bez po muke, ali svoj eto, iz nekog meni nepoznatog razloga ne zelim, a i nemam potrebe. Znachi - puk'o sam ko zveckica
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
miodrage, važno je da si ti zadovoljan, vala si se izigrao sa telefonima, pa razumijem da ti je dosadilo.
Nego nisi probao Android još uvijek... 
Dexter, čestitke, fina fap-mašina
.
Pozdrav!
Dexter, čestitke, fina fap-mašina
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!