Muzika u vašem telefonu?
telefon mi zvoni refrenom pesme what i've done od linkin parka a poruka mi stizhekao onom liku u eurotripu "mail mmuthafuka".
iam oko 12 sati zike na telefonu, tu su: dorsi, rhcp, bajaga, mettalica, lp, nickelback, ensiferum, symphony x i gomila drugih bendova.

Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Ajd da se i ja zapljunem
Imam raznih zezalica koje ste vi ovde postavljali, toliko imam da ne znam sta sve imam, samo sam prebacio od brata
DJ BLT Electro Mix sa 10-11 pesmica, David Guetta- Live Radio oko 10 pesmica
,Club Life Part II isto oko 10 pesmica, to su sve po jedan mp3 sa po 10 pesmica
Tu su i edo maajka,Frenkie,marchelo, tiga, tom novy, kalwi & remi, good evening Moscow od dj antoine clamaran...
i

DJ BLT Electro Mix sa 10-11 pesmica, David Guetta- Live Radio oko 10 pesmica

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
araphel, drago mi je da ti se toliko svidja psycho vrisak, imam ga toliko dugo(od mog prvog telefona koji je podrzavao mp3) da se ni ne sjecam dje sam ga nabavio... Stvarno je neprevazidjen...isto kao i reakcija ljudi kad ga iznenada cuju pojacanog na maximum
:-D:-D

Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
jel moze taj psyho vrisak da se prosledi na moj mail, kada ga vec toliko obozavate, moracu da gi chujemo
. Ajd ako vam nije teshko , kada gudete imali malko vremena shibnite to chudo na x3m_boy1988@yahoo.ca uveliko zahvalan...uzdravlje.. 

Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110
- NoBodyAsAleksa
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43
Megatron ti si moj covek, slusaj sta ja imam na mom fonu!!!
Led Zeppelin: Starway to Heaven, .... oko 5 pesama
Queen: Bohemian Rhapsody (The Best Song Ever), The Show Must On, Hamer to Fall,.... Oko 20 pesama
The Police: skoro ceo album Reggatta de Blanc, pesma Every Breath You Take...... Oko 15 pesama i imam nesto od Stinga
Deep Purple: Burn, Soldier of Fortune, Black Night, Highway Star, Child in Time.... oko 10 pesama
Pink Floyd: Another Brick In The Wall Part II, Hey You, Wish You Were Here, Shine On You Crazy Diamond, .... oko 10 pesama
Aerosmith: Crazy, Crying, I don't Want To Miss a Thing, Jeded, Angel... oko 15 pesama
AC/DC: Back in Black, Highway to Hell... oko 5 pesama
Nirvana, Guns 'n Roses, Kiss, Paul McCartney - Yesterday, Beatles, Bob Dylan.....
Imam 15 god. i sta fali toj muzici??????

Led Zeppelin: Starway to Heaven, .... oko 5 pesama
Queen: Bohemian Rhapsody (The Best Song Ever), The Show Must On, Hamer to Fall,.... Oko 20 pesama
The Police: skoro ceo album Reggatta de Blanc, pesma Every Breath You Take...... Oko 15 pesama i imam nesto od Stinga
Deep Purple: Burn, Soldier of Fortune, Black Night, Highway Star, Child in Time.... oko 10 pesama
Pink Floyd: Another Brick In The Wall Part II, Hey You, Wish You Were Here, Shine On You Crazy Diamond, .... oko 10 pesama
Aerosmith: Crazy, Crying, I don't Want To Miss a Thing, Jeded, Angel... oko 15 pesama
AC/DC: Back in Black, Highway to Hell... oko 5 pesama
Nirvana, Guns 'n Roses, Kiss, Paul McCartney - Yesterday, Beatles, Bob Dylan.....
Imam 15 god. i sta fali toj muzici??????

Poslednja izmena od NoBodyAsAleksa u Pet, 24. Avg 2007. 20:44, izmenjeno 1 put ukupno.
Nokia N8 + 4gb Sandisk + Sennheiser CX300-II
NoBodyAsAleksa, megatron, apsolutno nista ne fali vasoj muzici,i kad bi vise mladih raslo na njoj a manje na kojekakvom sundu,mislim da bi nam svima bilo mnogo bolje,ali ok,necu da podizem tenziju,nije ovo ni mesto ni tema za to,samo sam hteo da kazem da ne vidim zasto bi se neko cudio da vidi kako neko ima ovakvu muziku u fonu.
Ja sam odrastao na metalu i gutam tu muziku vec skoro 20 godina i super mi je,i nije me briga sta ce neko da misli o muzici koju nosim u fonu ili melodiji koja mi zvoni,moj fon,moja stvar,zar ne?Svako po svom ukusu,ali svakako vise volim da cujem kako nekom zvoni Clapton ili Zeppelin nego neka tamo Milivojka Stojisic i neznam ni ja sta
Stvar koju sam primetio je da delovi kojekakvih trance stvari (ili sta vec,ne razumem se mnogo u elektronsku muziku) bas dobro zvuce kao zvono za fon...
Inace,kod mene u fonu od muzike od danas:
Iron Maiden - Somewhere In Time (zna se ko su neprikosnoveni vladari)
Dragonforce - Sonic Firestorm
Death - Symbolic
Iced Earth - The Dark Saga
Swallow The Sun - Ghosts Of Loss
Samo moram da se pozalim da su sluske za JasJam jako lose,non stop mi ispadaju iz usiju,i dosta su tihe,mada je kvalitet zvuka prilicno dobar.Mislim da cu na kraju odustati od petljancije s kablovima i uzeti neke dobre BT stereo sluske pa da ubijem dve muve jednim udarcem,da i slusam mjuzu i pricam
Nema zurbe,to mi je ionako varijanta kad me mrzi da vucem mp3 plejer
Ja sam odrastao na metalu i gutam tu muziku vec skoro 20 godina i super mi je,i nije me briga sta ce neko da misli o muzici koju nosim u fonu ili melodiji koja mi zvoni,moj fon,moja stvar,zar ne?Svako po svom ukusu,ali svakako vise volim da cujem kako nekom zvoni Clapton ili Zeppelin nego neka tamo Milivojka Stojisic i neznam ni ja sta

Stvar koju sam primetio je da delovi kojekakvih trance stvari (ili sta vec,ne razumem se mnogo u elektronsku muziku) bas dobro zvuce kao zvono za fon...
Inace,kod mene u fonu od muzike od danas:
Iron Maiden - Somewhere In Time (zna se ko su neprikosnoveni vladari)
Dragonforce - Sonic Firestorm
Death - Symbolic
Iced Earth - The Dark Saga
Swallow The Sun - Ghosts Of Loss
Samo moram da se pozalim da su sluske za JasJam jako lose,non stop mi ispadaju iz usiju,i dosta su tihe,mada je kvalitet zvuka prilicno dobar.Mislim da cu na kraju odustati od petljancije s kablovima i uzeti neke dobre BT stereo sluske pa da ubijem dve muve jednim udarcem,da i slusam mjuzu i pricam

Nema zurbe,to mi je ionako varijanta kad me mrzi da vucem mp3 plejer