Muzika u vašem telefonu?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Post od Njegovan »

За поруку ставио аларм од аута. Одлично звучи, али добра је и сирена полиције, па точење воде, а и узбзна није лоша. :lol:
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Meni vec godinu dana i vise na svim telefonima isto stize poruka...vrisak iz filma psycho....mnooogo jaka i dobra melodija(ako moze tako da se nazove)
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Sensei, хајд горе међу прве теме и постављај. :lol: :lol: :lol:

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Njegovan, pretekao sam te ;-)
Postavio sam je malo posle moje poruke u ovoj temi...
Jedino je mozda malo tisa od originalne koju imam jer sam je konvertovao iz wav u mp3 zbog korisnika ciji telefoni ne podrzavaju wav format.

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

telefon mi zvoni refrenom pesme what i've done od linkin parka a poruka mi stizhekao onom liku u eurotripu "mail mmuthafuka". :D iam oko 12 sati zike na telefonu, tu su: dorsi, rhcp, bajaga, mettalica, lp, nickelback, ensiferum, symphony x i gomila drugih bendova.
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Sensei, Примјетио сам. Али ипак ти хвала. Има да направимо колекцију мелодија боли глава. :lol: :lol: :lol: :lol:

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Evo ubacio sam novi album Sandi Cenov,Milena Vucic,Jelena Mrkic nisu losi taman da imam sta da slusam vise mi sve dosadilo
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ajd da se i ja zapljunem :D Imam raznih zezalica koje ste vi ovde postavljali, toliko imam da ne znam sta sve imam, samo sam prebacio od brata :D
DJ BLT Electro Mix sa 10-11 pesmica, David Guetta- Live Radio oko 10 pesmica :) ,Club Life Part II isto oko 10 pesmica, to su sve po jedan mp3 sa po 10 pesmica :) Tu su i edo maajka,Frenkie,marchelo, tiga, tom novy, kalwi & remi, good evening Moscow od dj antoine clamaran... :roll: i
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

malo pogledam ovu stranu pa se zapitam dal' sam ja najstariji ovdje... :D ja slusam stari dobri rock
The Doors ,Led Zeppelin , Eric Clapton , Jimi Handrix, Deep Purple , Pink Floyd :D

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

megatron, ne znam da li si najstariji ali muzicki ukusi nam se poklapaju :-D
S tim sto ja imam i dosta starog domaceg rock-a u telefonu...

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ja imam samo jednu pesmu od Deep Purple-Smoke on the Water :) Mnogo mi se svidjala pesmica, i konacno sam saznao naziv u igrici Guitar Legend dok sam je igrao :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Kod mene i dalje nema promene po pitanju muzike u fonu,ali melodije sam sve izgustirao i vratio se na Space-Dye Vest pesmu od Dream Theater kao zvono...za poruke stoji neprevazidjeni Psycho vrisak koji je Sensei postovao :D

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

araphel, drago mi je da ti se toliko svidja psycho vrisak, imam ga toliko dugo(od mog prvog telefona koji je podrzavao mp3) da se ni ne sjecam dje sam ga nabavio... Stvarno je neprevazidjen...isto kao i reakcija ljudi kad ga iznenada cuju pojacanog na maximum :-D:-D:-D

VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

jel moze taj psyho vrisak da se prosledi na moj mail, kada ga vec toliko obozavate, moracu da gi chujemo :lol: :D . Ajd ako vam nije teshko , kada gudete imali malko vremena shibnite to chudo na x3m_boy1988@yahoo.ca uveliko zahvalan...uzdravlje.. :oops:
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

VladaII, Имаш горе на врху тему о мелодијама, па горе тражи шта ти треба. :wink: :wink:

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

megatron, mator?, pa kakve veze imaju godine čoveka sa godištem muzike koju sluša :wink:
Sad sam rešio da totalno muzički "brendujem" svoj fon (ringtone, smstone, alarmtones...) fino iseckanim stafovima benda The Clash - prva ljubav zaborava nema :D
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

E,izvalio sam neki sound clip - "trazenje pedera", ae, odusevio sam se, mnogo dobra stvar, nego je bedak, ako ti tako zvoni telefon...ne znam da li ste culi

Izmedju ostalog, ubacih novi set od deep dish-a - deep dish - club _fg_(radio_fg) 15.06.2007 - mui bien

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

Sensei, ko je rekao da ne slusam domaci rock :D :D

Vlada Zem, zapravo i nema ali kad dam nekom da poslusa muziku a ono prva reakcija sta ti slussaaaaaassssss

NoBodyAsAleksa
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43

Post od NoBodyAsAleksa »

Megatron ti si moj covek, slusaj sta ja imam na mom fonu!!!
Led Zeppelin: Starway to Heaven, .... oko 5 pesama
Queen: Bohemian Rhapsody (The Best Song Ever), The Show Must On, Hamer to Fall,.... Oko 20 pesama
The Police: skoro ceo album Reggatta de Blanc, pesma Every Breath You Take...... Oko 15 pesama i imam nesto od Stinga
Deep Purple: Burn, Soldier of Fortune, Black Night, Highway Star, Child in Time.... oko 10 pesama
Pink Floyd: Another Brick In The Wall Part II, Hey You, Wish You Were Here, Shine On You Crazy Diamond, .... oko 10 pesama
Aerosmith: Crazy, Crying, I don't Want To Miss a Thing, Jeded, Angel... oko 15 pesama
AC/DC: Back in Black, Highway to Hell... oko 5 pesama
Nirvana, Guns 'n Roses, Kiss, Paul McCartney - Yesterday, Beatles, Bob Dylan.....
Imam 15 god. i sta fali toj muzici?????? :chytry: :chytry:
Poslednja izmena od NoBodyAsAleksa u Pet, 24. Avg 2007. 20:44, izmenjeno 1 put ukupno.
Nokia N8 + 4gb Sandisk + Sennheiser CX300-II

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

NoBodyAsAleksa, megatron, apsolutno nista ne fali vasoj muzici,i kad bi vise mladih raslo na njoj a manje na kojekakvom sundu,mislim da bi nam svima bilo mnogo bolje,ali ok,necu da podizem tenziju,nije ovo ni mesto ni tema za to,samo sam hteo da kazem da ne vidim zasto bi se neko cudio da vidi kako neko ima ovakvu muziku u fonu.

Ja sam odrastao na metalu i gutam tu muziku vec skoro 20 godina i super mi je,i nije me briga sta ce neko da misli o muzici koju nosim u fonu ili melodiji koja mi zvoni,moj fon,moja stvar,zar ne?Svako po svom ukusu,ali svakako vise volim da cujem kako nekom zvoni Clapton ili Zeppelin nego neka tamo Milivojka Stojisic i neznam ni ja sta :lol:

Stvar koju sam primetio je da delovi kojekakvih trance stvari (ili sta vec,ne razumem se mnogo u elektronsku muziku) bas dobro zvuce kao zvono za fon...

Inace,kod mene u fonu od muzike od danas:

Iron Maiden - Somewhere In Time (zna se ko su neprikosnoveni vladari)
Dragonforce - Sonic Firestorm
Death - Symbolic
Iced Earth - The Dark Saga
Swallow The Sun - Ghosts Of Loss

Samo moram da se pozalim da su sluske za JasJam jako lose,non stop mi ispadaju iz usiju,i dosta su tihe,mada je kvalitet zvuka prilicno dobar.Mislim da cu na kraju odustati od petljancije s kablovima i uzeti neke dobre BT stereo sluske pa da ubijem dve muve jednim udarcem,da i slusam mjuzu i pricam :D

Nema zurbe,to mi je ionako varijanta kad me mrzi da vucem mp3 plejer :)

Odgovori