Koji telefon ste oduvek želeli da imate?
Nokia 8210 e to sam cudo duuuugo zeleo da imam i nikada nisam to sebi uspeo priustiti!
Bas sam gledao oglase i nikako da nabasam na jedan!
Bas me interesuje kolika bi mu cena bila?!
Bas sam gledao oglase i nikako da nabasam na jedan!
Bas me interesuje kolika bi mu cena bila?!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- NiKoOoLaAa
- Banned
- Pridružio se: Sub, 05. Jul 2008. 00:25
- NiKoOoLaAa
- Banned
NiKoOoLaAa, sve zavisi šta je kome prioritet.Farmerke su sasvim obične,ali meni nikad nije smetalo,niti sam razumeo to cimanje sa nabudženim džepovima.nikad nisam jurio što manji telefon,da bih ''leti imao gde da ga stavim''.To mi je suludo.G600 mi je recimo mučenje kad treba da kucam sms.Ubiše me oni sitni dugmići.Ja volim velike fonove,i to je činjenica.
Laptop stoji kod kuće.ne podnosim obične desktop računare
A ovo treba da ga zameni kad se nađem u pokretu...da mogu čim nešto otkucam u wordu da ga lepo pošaljem na pravo mesto
i da pogledam poštu i forum dok blejim po hotelima na službenim putovanjima..
Ala sam odužio....Uglavnom,poenta je. Hoću 9500!
ili barem 9300i
Laptop stoji kod kuće.ne podnosim obične desktop računare

Ala sam odužio....Uglavnom,poenta je. Hoću 9500!

- NiKoOoLaAa
- Banned
araphel, bOOdala,
mmmmmmm..................
i ja bi 9300i, bio je jedan u oglasima za 145, polovan naravno.
Ne znam, nekako, kad nesto puno hoces, onda sagoris, i kasnije neki bzvz osjecaj.
Inace fon, bar sto se tice ovog sto je araphel napisao, moze da odradi ama bas sve.
Moja druga ljubav panasonic X700-800, treo 680, i do juce hp514, ali mi se lik koji ga ima na bureku javio, i toplo preporucio da ga zaobidjem.
U svakom slucaju, za ove starije modele, preorucljivo je listati oglase, a mozda jos bolje i cesce ici na buvljak, pa riskirati malo.
araphel,
kakva ti je brzina rada na internetu sa 9300 preko gprs-a, jer ni 9300i nije nista brzi isti im je procesor.
mmmmmmm..................
i ja bi 9300i, bio je jedan u oglasima za 145, polovan naravno.
Ne znam, nekako, kad nesto puno hoces, onda sagoris, i kasnije neki bzvz osjecaj.
Inace fon, bar sto se tice ovog sto je araphel napisao, moze da odradi ama bas sve.
Moja druga ljubav panasonic X700-800, treo 680, i do juce hp514, ali mi se lik koji ga ima na bureku javio, i toplo preporucio da ga zaobidjem.
U svakom slucaju, za ove starije modele, preorucljivo je listati oglase, a mozda jos bolje i cesce ici na buvljak, pa riskirati malo.
araphel,
kakva ti je brzina rada na internetu sa 9300 preko gprs-a, jer ni 9300i nije nista brzi isti im je procesor.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
kefalo, Nisam koristio gprs osim da proveravam gmail,i tu je onako,osrednje...oko 20 sekundi od startovanja preko prečice,do momenta kad mogu da čitam poštu.Na 9300i gprs gubi svrhu,kad imaš wifi.
Treo 680 je vrh,samo da ima wifi.
NiKoOoLaAa, kupio bih ja od njega,da nije i on zaluđenik kao i ja.Neće on to prodati.
Treo 680 je vrh,samo da ima wifi.
NiKoOoLaAa, kupio bih ja od njega,da nije i on zaluđenik kao i ja.Neće on to prodati.
- bOOdala
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
- :: Sony Xperia Z ultra
- :: Nokia 7600
-U prawu si...extra je series 80 i nije toliko spor (nadao sam se da je BAS spor).araphel napisao:Series 80 me oduševljava,ali hoću wifi.
- Ja imam WiFi,ali u mnogo velikom kucistu. Nije bas za farmerke (mada ribe samo bacaju poglede na moje farmerke,ne znam zasto???).

-9300i je idealno veliki (da izvinete),tako da ako nesto ispadne,uzimam ga...

-E da,kamera me odusevila na n9500,pravi sasvim pristojne i ostre slike...
bOOdala, meni bi idealno bilo da utopim 9300,pa ga zamenim za 9300i,a lepo za 100 evrića pazarim pristojan digitalac,i kraj priče.Mada,pored veličine,taj 9500 ima šmeka kad je dizajn u pitanju,a i kamerica nije loša,da možeš da fotkaš ljude za adress book
A da ne pričamo da sve tri opcije imaju da se nađu u rasponu od više-manje 100 evrića.

A da ne pričamo da sve tri opcije imaju da se nađu u rasponu od više-manje 100 evrića.
bOOdala, kontam da si šiznuo
U kakvom je stanju inače taj tvoj 9500?baš me zanima,da li da krenem u avanturu po buvljacima ili ne.Jesi probao skinning na series80?Prilično je rudimentaran,ali izgleda dobro,i jednostavno se odradi.Dosad sam ga pakovao na Matrix temu,Windows....šteta jedino što niko nije provalio zamenu ikonica.

U kakvom je stanju inače taj tvoj 9500?baš me zanima,da li da krenem u avanturu po buvljacima ili ne.Jesi probao skinning na series80?Prilično je rudimentaran,ali izgleda dobro,i jednostavno se odradi.Dosad sam ga pakovao na Matrix temu,Windows....šteta jedino što niko nije provalio zamenu ikonica.
- bOOdala
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
- :: Sony Xperia Z ultra
- :: Nokia 7600
Pa DA,mislim da necu menjati fon...extra je odradjen,nekako mi je lepsi od 9300i...
- n9500 je super i hvala ti za onaj sajt za programe. Nabudzio sam masinu,samo sto ne kuva kafu...

-Nego odosmo u off,admine ne zameri...

-Onaj skin Windows je extra...inace fon je kao nov.
- n9500 je super i hvala ti za onaj sajt za programe. Nabudzio sam masinu,samo sto ne kuva kafu...

-Nego odosmo u off,admine ne zameri...

-Onaj skin Windows je extra...inace fon je kao nov.
Poslednja izmena od bOOdala u Uto, 29. Jul 2008. 22:05, izmenjeno 2 puta ukupno.