miodrage, to je jer si se privremeno izliječio, doći će opet, pa ćeš da poludiš kao sa E61 . SWinjdows . Wicker Man, to mi je jedini talenat: transformacija naših izreka u njihove smiješne verzije na engleskom sa polu-bukvalnim polu-istozvučnim prevodom .
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
LG KP500 nisam mogao da odolim. predivan telefon, jos u full kutiji, neraspakovan. trenutno se puni baterija ali na prvi pogled (dodir) sve deluje kako treba, ts super reaguje, crna mat plastika daje neki smek i zvucnik se dobro cuje. za sad sam odusevljen.
ja juce konacno pazariio telefon mojih snova,NOKIA E90! covece kako je to meni strava telefon a da ne pricam u kolima kada ukljucim garmina... Ostao mi je i fancy n79 ali trenutno mu ne gine malo fioke
Danas sam mijenjao N95 8gb za nokiju 5800 Xpress Music.
Prvi utisci su pomijesani, svidja mi se malo promjene ali treba malo vremena da se naviknem da nemam hardversku tastaturu. Sreca pa je ona alfanumericka jako dobro uradjena pa moze normalno da se koristi telefon i sa jednom rukom.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Cestitke svima.A kad vec cestitam da se i ja pohvalim da sam posle dosta dvoumljenja uzeo 8800 sirocco silver.Izgleda posebnije nego luna.Ona mi je vise kao i skoro svaka druga nokia a ovo je ipak drugacije i ne lici ni malo na obican mobilni.btw,super mi je legla nokia na SE P1i koji mi je primarni telefon..
pozz
dimi89, bestboy, Sale_M, Dancsi, Vladanaselje, Nikola031, hvala momci dimi89, i meni je n95 8gb neprevazidjen telefon, ali brate dosadi posle godinu dana(novi licni rekord sa jednim telefonom)
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.