Ali samo da čuješ zvuk na ovim sluškama koje sam ja probao, vrhunski je zvuk bez zezanja.
Upgrade slušalica i preporuka
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Re: Upgrade slušalica i preporuka
Razumem te u potpunosti, to sa Air Max-om je još uvek aktuelno ako se ne varam.
Ali samo da čuješ zvuk na ovim sluškama koje sam ja probao, vrhunski je zvuk bez zezanja.
-
Sale_M
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol

- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Aj ako nije problem da pitam i ovde. Mozda ce se pre naci odgovor nego na L520 temi.
Imam mali problemcic sa slusalicama. Od kako imam 520ku koristim moje a-Jays One sluske i sve je radilo ok do danas. Kada ubodem sluske do kraja (lepo kliknu na mestu kao i uvek) dobijam totalno iskrivljenje zvuka. Nema basa, ne cuje se polovina frekvencija i sl. Ako malo izvucem sluske, da ne stoje skroz do kraja, dobijam normalan zvuk, ali koliko sam provalio da je mono zvuk i cim se opet malo pomeri prikljucak zvuk se vraca na staro.
Slusalice rade normalno na laptopu i na drugom telefonu, a na 520ki sa njenim sluskama je isto sve ok. Mozda se malo zaprljao prikljucak ili sta moze biti?
Imam mali problemcic sa slusalicama. Od kako imam 520ku koristim moje a-Jays One sluske i sve je radilo ok do danas. Kada ubodem sluske do kraja (lepo kliknu na mestu kao i uvek) dobijam totalno iskrivljenje zvuka. Nema basa, ne cuje se polovina frekvencija i sl. Ako malo izvucem sluske, da ne stoje skroz do kraja, dobijam normalan zvuk, ali koliko sam provalio da je mono zvuk i cim se opet malo pomeri prikljucak zvuk se vraca na staro.
Slusalice rade normalno na laptopu i na drugom telefonu, a na 520ki sa njenim sluskama je isto sve ok. Mozda se malo zaprljao prikljucak ili sta moze biti?
Sale_M, dobar izbor!
Jesu li udobne, kakav je zvuk, jel bole usi nakon 2-3 sata slusanja? Jedno vreme sam ih gledao i zagrejao se da kupim, ali nisam ni sam ne znam sto. 
Samsung Galaxy S3 I9300
- El Laki
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
@Dule bacio je on to na prodaju posle par dana, ako se ne varam 
-
Sale_M

Dobre su,ali ih ipak prodajem,udobne su skroz.Javi se na pp ako si zainteresovan.
Nesto nisi zadovoljan cim ih prodajes tako brzo!
Salu na stranu, da mi ne stizu za koji dan Sol Republic iz Amerike, uveliko bih te kontaktirao za ove.
Samsung Galaxy S3 I9300
-
Sale_M

Dobre su,zvuk je kvalitetan i pun,ali nisu bolje od nekih Sonijevih koje vec imam mdr zx100,a ista im je cena bila.
-
sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol

- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Posto su mi crkle a-Jays sluske, pre dve nedelje sam se ponovio sa Philips sluskama - http://www.tehnomanija.rs/slusalice/phi ... gn-10.html (bas ove zelene
)
Ostavile su pravi WOW efekat i imaju bolji zvuk od vise nego duplo skupljih a-Jaysica. Jedino kvalitet izrade nije bas vrhunski, ali sta sad... Gajtan mi deluje nekako tanko i ne bas najsrecnije. Inace u kombinaciji sa L520 osim sto je dobar zvuk, jako, ali jako su glasne. Kad pojacam preko 25/30, u zavisnosti od produkcije pesme, mislim da ce mi usi prokrvariti.
Ostavile su pravi WOW efekat i imaju bolji zvuk od vise nego duplo skupljih a-Jaysica. Jedino kvalitet izrade nije bas vrhunski, ali sta sad... Gajtan mi deluje nekako tanko i ne bas najsrecnije. Inace u kombinaciji sa L520 osim sto je dobar zvuk, jako, ali jako su glasne. Kad pojacam preko 25/30, u zavisnosti od produkcije pesme, mislim da ce mi usi prokrvariti.
- Baraba

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
520 je klasa za sebe na muzičkom polju, kao što se tiče jačine zvona i kvaliteta razgovora. Najglasnija lumia. 2 klase iznad 920/925/1020 (koje sam imao) po pitanju zvuka. Ne, nisam preterao sa 2 klase iznad. Mene je 520 jedino oduševila, od lumia.
ps.
Evo zašto hvalim 520, pogledajte najjeftiniji model koliko je bolji od višestruko skupljih nokia, čovek da ne veruje:

Ova razlika na slušalicama je ogroma kada uživo uporedite 1020 i 520, ogromna, 1020 zvuči kao iz prošlog veka.
S5 ima isti izlaz kao i 1020, a razlika u kvalitetu u korist S5 ogromna, naravno 520 bolja od S5.
I vidite na slici zašto kažem prvo mesto iphone i htc, onda par praznih mesta pa svi ostali.
ps.
Evo zašto hvalim 520, pogledajte najjeftiniji model koliko je bolji od višestruko skupljih nokia, čovek da ne veruje:

Ova razlika na slušalicama je ogroma kada uživo uporedite 1020 i 520, ogromna, 1020 zvuči kao iz prošlog veka.
S5 ima isti izlaz kao i 1020, a razlika u kvalitetu u korist S5 ogromna, naravno 520 bolja od S5.
I vidite na slici zašto kažem prvo mesto iphone i htc, onda par praznih mesta pa svi ostali.
Definitivo je htc klasa za ostale, imao sam prilike da probam i mogu reci da mnogo imaju bolji zvuk od samsunga, a o lg-u da ne pricam.
- Baraba

HTC i iphone, dva prazna mesta pa ostali 
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
-
sundjerbob
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 21:02
- :: Huawei Y330
Jel to HTC zbog Beats Audia ili Bose koji valjda sad koristi?
A kakav je recimo Sony sa Xperia serijom, da li su dobri zbog Walkmana?
A kakav je recimo Sony sa Xperia serijom, da li su dobri zbog Walkmana?
Mislim da je to zvog beats-a. Ima li neka apk koja bi mogla da malo bojaca bass? 
- Baraba

Htc ima najjači izlaz, to sa app ne može da se nadomesti.
Okej. Znam za to. Ali sigurno da postoji neki EQ koji moze malo produbiti bass a spustiti visoke tonove. Nesto slicno kao sto ima fabricka app za muziku ali da ga mogi koristiti u svim plejerima.
Probaj Equalizer FX,meni jedino taj valja.
- Baraba

Drakenzen, dosta ljudi hvali viper, ako ti je rutovan:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... &nocache=1
http://forum.xda-developers.com/showthr ... &nocache=1
Hvala ti, dobar je viper, dodaje nekih 15-20% na dubini bassa, ali mislim da je idalje najbolji EQ u fabrickoj aplikaciji za muziku, steta sto ne mogu njega koristit za sve ostale app.