IDzO, beli Legend? Jel to postoji? Ili misliš na srebrni? Jer ako postoji beli, sigurno je redak primerak.. Ja do sada nisam čula ni videla da su ga izbacili u beloj boji..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Da li mogu negde da se nadju i kolika bi bila realna cena iPhona 4 od 16gb polovnog od oko godinu dana posto se takvi skoro ne srecu po oglasima,ili se prodaju novi ili do mesec dana stari.
pravo ne znam, mada sam ja vidjao kod ljudi da prodaju iP4 u malo losijem stanju.
pa ako se uzme u obzir da ima nov za npr 430 u fulu onda takav polovan realno po mom 310-330eu
imam i ja jedno pitanj,tacnije 2...
imam sony ericsson w100 spiro,uzet pre neki dan u mts-u pa me zanima koliko mogu da dobijem za njega posto mi ne treba?
a drugo pitanje se odnosi na nokiu e61i,u solidnom stanju,sa karticom od 1gb,zamenio sam joj bateriju...ne znam koliko vredi....
unapred hvala
Koliko mogu da dobijem za HTC Desire - star 9 meseci, ima još 1 godinu i 3 meseca Telenorove garancije. Danas mi je stigao sa servisa, ali ga nisu popravljali u pravom smislu te reči, već su mu zamenili ploču, koja je sad, dakle, nova. Potpuno je ispravan i sve ostalo na njemu je kao novo, očuvan je skroz. Svidja mi se sad Galaxy S2.
Stavi cenu 100 eu. ako ga prodajes preko oglasa pa ako nemas poziva a sigurno ih nece biti sa tom cenom idi nanize,pa koju cenu kupac prihvati to je to. Po oglasima ide i do 130 eu. ali dali se proda??
Realno mozes izvuci od 50 do 70 eu. maximalno 80 ako je dobro ocuvan.
Interesuje me vrednost Nokie 5800xm , kupljena je u alpha copy-u, od opreme mi fale samo njene slusalice koje su odavno otisle pa-pa, garancija joj je istekla aprila. Ima foliju na displeju od pocetka naseg druzenja, i nekoliko tackica od nosenja. nema jos ni 15h razgovora. Razmisljam da je zamenim za toshibu tg01, pa me interesuje da li to uopste vredi da cinim, ili ne Hvala unapred
Pitam cisto iz znatizelje, koliko bi se moglo dobiti za Huawei U8110. U odlicnom stanju, bez ogrebotine, crna maska sa full opremom (kutija sa svim papirima, USB punjac, micro USB kabel, slusalicama), garancija jos godinu i 7 meseci, naravno nije root-ovan i baterija drzi od jednog do tri dana
WG3 Quad Band Dual SIM Card TV Mobile Phone With JAVA and WI-FI Black
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.