Hvala
Savet jedan. Kada slikas zalazak sunca,smanji ekspoziciju. Neverovatan efekat se dobije. Na onim slikama ekspozicija bila na -2,kao sto se i vidi u exif info
Zato je tako dobro ispalo
iKe, odlične fotografije, samo napred sa slikanjem.
Baš mi je drago da sve više ljudi postavlja fotke u temi. Ako se administracija foruma slaže, ne bi bilo loše otvoriti i temu za slike sa digitalnim aparatima. Ja nemam aparat, ali bih svkako voleo da pogledam što više kvalitetnih slika drugih članova.
iKe napisao:Evo registrovah se na Flickr, pa da stavim nekoliko slika.
Ike hvala ma slikama.Sto se tice kvaliteta po danu,sucevoj svetlosti su egal sa mojim S5,ne.vidim neki napdedak tu,a nocne su bolje,mada i tu ima mutnih detalja.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Hvala ljudi. Inače sve slike su čista automatika. To mi je i najvažnije, samo okinem i slikam. 90% slika ispadne dobro. Dok je kod G2 taj procenat bio dosta niži.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Sale_M napisao:
Ike hvala ma slikama.Sto se tice kvaliteta po danu,sucevoj svetlosti su egal sa mojim S5,ne.vidim neki napdedak tu,a nocne su bolje,mada i tu ima mutnih detalja.
Delim misljenje sa tobom.
Ne vidim neki napredak
Ova slika. ISO 40. Detalji treba da kidaju
Detalji
Zrnasto previse. Totalno ne prirodne boje U nocnim uslovima ne smem ni da zamislim,gde se ISO vrednost penje. Ipak su bile 'tacne' one slike na flickr. Nisu ispravili problem na S6 koji postoji kod N4 sto se tice automatike
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
antec, ocekivao sam bolji kvalitet kamere kod P8 bata bogdan, odlicna Skroz se lepo vide ljudi u pokretu
Jedno obradjena fotografija Inace ta mi je wall na telefonu
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.