XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Hvala jedva sam smirio ruku posto sam morao da cucnem i slikam
Slikao sam jos nekoliko slika sa S5,ali nisu za kacenje,S5 kida kad je osvetljenje odlicno,ali cim malo fali osvetljenja pobrljavi skroz i slike mu ne valjaju,dok Z2 radi poso [emoji41]
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
drdekzar, odlicne slike.Probaj sledeci put da ne prblizis previse telefon i onda malo zumiras,bolje ce ispasti ceo kadar tj sve ce biti u fokusu iako su ove tvoje slike odlicne,al eto da kazem mozes to da probas i eventualno kad je mnogo svetla u kadru tj suncano smanji obavezno ekspoziciju lepse ce ispasti fotka.
Butterfly
Drakenzen, kad slikas zalazak sunca,najbolje je da smanjis sto vise ekspoziciju,cak i -2.0 jer boje ispqadnu jace i slika dobije lepsi efekat.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.