Za kutijagreha,S5 kolicina detalja kakav bre S6 i G4
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
sundjerbob napisao:
Gdje je ovaj parking, strasno mi poznat ovaj dio al nikako da se sjetim?
Blok 9
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Powerplant, N. Tesla by [user] photo, on Flickr
Definitivno Sony radi odlican posao sa dinamickim opsegom u senzorima, jos kad se sum ne bi pojavljivao bar na 400ISO, to bi bio vrh.
Kutija,Andro hvala.
Kutija,ti se bacio na obrade,ja nesto nikad nisam pokusavao da radim u fotoshopu,ne znam dal bi umeo
Andro,priroda i uzivancija
Okolina Podgorice
Z2
S5
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, Odlična sesija,fina lokacija lokalno izletište
Ja se definitivno ne snalazim sa 8mpix rezolucijom[emoji1]
Poslednja izmena od Ninolina u Ned, 23. Avg 2015. 20:55, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog:Nemoj da citiraš post koji se nalazi odmah iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.
PeraKG, AndroMan, Hvala Sale_M, dok ne dodje novi telefon,u pauzi se malo igram sa obradom.
Inace pohvale svima za slike Definitivno je ovo po meni najbolja tema
Jos jedna obrada
andriod, polako,treba vremena slikaj u manual modu i obori ekspoziciju
Kutija dobra obrada.Moram da naucim taj fotoshop.
Evo jednog video snimka sa S5 od danas i pokusaj sa ISO 800 i zoom-om da sa S5 slikam mesec
Slike su vam odlične.
@hibiskus lepo slika taj BB, nisam verovao da tako može sliku da izvuče.
@venom u dobrom momentu je uhvaćen
Sale kao što sam i rekao a i ovaj put ću, S5 šije sony modele.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.