Kako uopste uploadujete slike ovdje? Ja sam prvo postavio preko TT i tako se slika vidi, usao na komp, samo link. Onda da postavim preko kompa, trazi da se smanji rezolucija na 640
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Moguce,evo sad sam ga ocistio mada nije delovalo da je prljavo,jer inace pre svake upotrebe kamere prebrisem socivo necim.
Evo jedna od veceras
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
https://www.flickr.com/photos/131856378 ... 872541990/
Valja li ova čemu, braćo?
I pritom ne mislim na estetiku, pikavci i razbijena šolja svakako nisu estetski vrhunac.
Okačio sam je samo jer mislim da je "Nokia Refocus" odlična stvar.
Baraba napisao:Evindzer, krevet nisi namestio a reklamiraš pušenje? Ccc
U to vreme to je bio sestrin krevet, dok je studirala, a znaš kakvi su studenti: ustane ujutru, tokom dana na faksu, tokom noći u gradu, i onda dođe i obraduje je (ne)raspremljen krevet.
Evo, na ovoj nema onog dosadnog zida da te nervira, ali sunčev zrak s leve strane kvari utisak : https://www.flickr.com/photos/131856378 ... posted-ff/
Dobra Evindzer, kad vec imas tu Lumiu skljocaj malo vise s njom
Sale_M, hvala, brate.
Nisam nešto stručan sa kamerom, to već znate svi, a i retko je koristim, iskreno, tako da i nemam nešto mnogo slika na kojima nije neko od društva ili porodice, a takve bi bile dosadne za kačenje.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.