Ma znam, salio sam se.
Bice za njene potrebe i vise nego odlicna, do sad je uzimala moj G2 da se slika i kad hoce da slika, ali vidim da ce sad biti obrnuto
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
iKe, kutijagreha, odlične fotke. Panorama za razglednicu.
Sale_M, odlična druga.
vlade93, ima drugar J5 već neko vreme, odlična je kamera i uopšte telefon za te pare. Jedino u low light scenama zahteva mirnu ruku, zbog nedostatka OIS-a.
AndroMan, Baraba, Evindzer, 1808, U pitanju je kolegin Kinez preko oglasa kupljen za 1500 din, model w1020, dual sim extra jak zvucnik, android, FM,a camera je po meni VGA
@AndroMan - video sam dnevne slike kod kutije i jos negde, nema zamerke po danu, slika fantasticno, po mraku skroz ok, mora se imati u vidu koliko kosta taj telefon, a verujem da i po mraku bolje slika od G2 stock-a.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.