Braćo, ne radi se o slici sa kamere, već o SS, ali, računam, slika je slika pa da pitam: koji format mi je bolji za SS - JPEG ili PNG?
Hvala unapred svima zainteresovanima da ponude odgovor.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Lepe slike Aco, dobro slika i dalje S4, odavno ga nisam video u ovoj temi
Lepe slike i ostalima, ali mislim da odavno nismo videli S4 u ovoj temi, a nekad su bile redovne slike sa tim telefonom..
Hvala @vlade93. Ma nisam odavno ništa ni slikao, sem privatnih slika, možeš videti i na mom flickr nalogu. Iskreno nisam imao ni neki kadar, a ni ove zime nisam išao na zimovanje, tako da ono.
Sada ću se malo više potruditi da pronađem nešto zanimljivo i vredno slikanja
Video sam skoro sve, i raspametio sam se sa onom slikom crkve u Paraliji. Prosto ne mogu da verujem da onako dobro slika S4. Rekao bih da je S5 bolji nista, ako ne i gori.
zoreli napisao:Galaxy S7 Edge - Auto Mod (upali i slikaj - bez podešavanja)
Lepe slike,medjutim komotno bolji moj Z5 u detaljima
primer 1
primer 2
primer 3
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.