Dve sa Flex 2, obe bez edita. Po meni sasvim zadovoljavajuce, nikako da stigne android 6 pa da vidim dal ce biti nekih poboljsanja. Inace tel je azdaja prava a cena smesna.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Nisam hteo crnu,hteo sam malo da odudara od klasike.
Treba ovoh dana i za Z2 da uzmem,videcu za boju hehe
vla-do napisao:
Ovo ti je verovatno najlepša slika koju si do sada postavio. Nemoj je nikad brisati sa naloga. [emoji846]
Hvala drugar
Sent from my Xperia Z2
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.