Ma i Miui je razvio svoju varijantu HDR+, zove se HDR LIFE isto radi i na prednjoj kameri i prilicno ulepsava kozu i pegla sliku Nije bash ko na gore dva pomenuta modela, ali je daleko iznad ocekivanja. Na Obicnom Nugatu ili custom romu ili windowsu za Mi4 camera ne moze da se meri jer nema ili ima samo obican HDR...
filip89x, cool slika sa prisma app.Malo me podseca na Dilan Doga i njegovu cuvenu Bubu(ah koliko sam voleo taj strip )
S5 i krkanje
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Bilo crno juce na celom Balkanu.
Dream,dobar labud....
Sent from my SM-G900F
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Danas sam se bas nauzivao fotkajuci
lokacija Nijagarini Vodopadi,etno selo u blizini Podgorici
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.