XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Evo S4, mislim o njemu nema potrebe puno pričati, jer svi znamo kakvu (lošu) bateriju ima.
Jes da nisam nešto baš aktivno njakao fon, ali ovoliki Sot sa malo više minuta izdrži na nekih 15h ukupne aktivnosti.
Zalosno je sto baterija na note seriji ide silaznom putanjom kadanje trajanje u pitanju. Moj note 2 i dalje ima bolju bateriju od note 4 iako je vec mator
Ne znam ljudi. Ja imam utisak da je lolipop napravljen da jede bateriju i to je to, ne znam zasto n4 ima probleme sa baterijom(nisam siguran koja je verzija) ali je meni zmaj za kratko vreme koje je bio kod mene radio kao sat i nikakav problem nisam imao sa baterijom....
Nije lolipop kriv,vec proizvodjac koji ga je optimizovao za svoje modele.Evo kako npr nijedan Sony sa lolipopom nema problema sa baterijom,cak na nekim modelima mozda traje i duze.
S5 me odusevio konacno.Pored toga sto sam za ovo vreme trajanja baterije bio oko 8h na mobile data sync imao sam i oko sat ipo razgovora,ali to nije uslo u statistiku i i ipak je izadrzao ovoliko,da ne poveruje covek
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, Ziva istina. Ja sam se iznenadio kako je Japanac to sve lepo optimizovao i upakovao u jedan jako lep paket. Da se malo ugledaju na Sony pa onda da lepo svi odrade ovako kvalitetan update na lizalicu i svi srecni, svi zadovoljni.
Ali onda i ne mogu da ocekuju da ce da naidju na podrsku ljudi u svetu. Zasto bi bilo ko kupovao Samsung ako ne mogu da srede bateriju? Njima je ipak cilj stancanje sto vise uredjaja, a baterija po 100-200 mAh vise iz modela u model i to je to.
Hvala bogu pa ima i drugih brendova, koji se trude oko baterije što znači da nije ne moguće ubaciti dobru bateriju u današnji SmartPhone, ali isto tako treba i da sve bude optimizovano kako treba
Ako mislimo na isti brend tj., brendove , onda se u potpunosti slazem sa bata bogdan da Huawei nema konkurenciju. Neko moje vidjenje je Huawei, Sony, LG, Samsung.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.