XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pa sta ako je pravio,koja je svrha tvog upisa?kogas briga bre da li je pravio ili nije,slika je postavljena da se vidi kako su nekad telefoni pravili slike odprilike i sama progresija do danas
Jesi ti uvek tako nad*kan kad ti neko citira post i civilizovano odgovori?
Svrha upisa je bila da se opovrgne tvoja tvrdnja da je kvalitet bio "manje vise isti kod svih za 2mpx kamere." Kvalitet te kamere sa iPhone 3G je ocigledno teski djubar u odnosu na onu u SE K750i. Neupuceni bi mogli pomisliti da je u to vreme iPhone bio sinonim za kvalitet kamera od 2mpx. Nista lose...
Sale_M, slike su dobre ali ako se bas udubim u detalje rekao bih da je kvalitet bio nesto bolji na prethodnoj verziji, u mom slucaju MM posto nisam docekao Nougat.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, čitao sam na drugom forumu da se i Bata Bogdan žali na različit kvalitet fotografija sa Mate 9. Ne znam da li je tako na svim primercima/modelima Huawei telefona.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.