Nokia 6710 Navigator-Tako mnogo vremena je proslo,a kvalitet presudite sami.Nokia je isla ispred vremena sto se kamere tice,ako su ovakve slike bile pre 9 godina,sta dalje pricati,i sada su bolje nego pojedini modeli srednje klase.Ovakve slike baca i Samsung j7
^^ Ahhhh6710 navigator. Meni jedan of gorih telefona koje sam imao. Od samog starta mu je hardverski bagovao senzor za zoom i vrlo brzo su mu otisli zvucnici i baterija, a i kuciste je dobilo ofucan izgled posle mesec dana staklo na ekranu takodje. Elem kamera ekstra pa da se podsetimo sa njega:
Evo par nocnih sa bozicne pijace iz Stutgarta, iPhone X, sve slikano sirom kamerom, zbog veceg otvora blende
Ne znam zasto automatski ne povecava ISO u uslovima slabog osvetljenja, logicnije mi je to nego da toliko smanjuje brzinu zatvaraca... ISO 100 se boji da predje
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.