razlika:(windovs,palm) i symbian

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

VladoII, moj predlog ti je da uzmeš u razmatranje i neku spravicu koja ima WiFi jer su Ameri krcati sa hotspotovima, i to uglavnom potpuno otvorenih... :wink:

VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

Opet pricate na spanskom :lol: :lol: :? Ae malo blize mi pojasni wifi uredjaje :wacko: :oops: sorry...still learning...

Pogresno sam se izrazio, kapiram da je wifi, hm...wireless or smth? E sada, koji uredjaji poseduju wifi? Sta su hotspotovi i kako su to otvoreni?

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

e sad ako se ja malo razumem u wifi hotspotovi mesta odakle se salje signal sa npr internetom i sad postoje programi kojima se nakacis na taj hotspot i koristis net free,barem sam ja tako radio u Srbiji.E sad ako sam nesto pogresio ispravite me
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Imas dosta fonova sa wifi podrskom (N91,N80,E60,E61,E70,SE P990,9300,9500 itd) inace hotspotovi su mesta gde se je prisutan wireless net a to je uglavnom po kaficima,trz.centrima,restoranima,voznim stanicama,bus,air st. i sl. tj svim prometnim mestima inace ovde kod nas se ta usluga placa tj moras uplatiti ili po kolicini ili potrosenom vremenu na netu u tom,kaficu,bioskopu itd. sto nije ni malo jeftino dok je preko bare total free of charge :D tj otvoreni za bilo kog prolaznika koji ima WIFI kompatibilan uredjaj moze da surfuje do mile volje 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

da li si siguran f2d da se to plaća kod nas?nešto sam nekada video da je neobee nudio fraj njegov hotspot negde kod kameničke ulice valjda.inačr video sam telekom dere.beše 1h je oko 300din a??
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Pa da, otprilike je tako nekako. :roll: Jeste wireless u pitanju, a hotspot je pristupna tačka koja omogućava bežični pristup nekoj mreži. Ako je "otvorena" znači da možeš slobodno (i besplatno) da se kačiš i koristiš net, VoIP, MSN i slične programe, generalno sve što se tiče interneta. Kod nas recimo svi Grinetovi kafići imaju otvorene hotspotove da gosti mogu uz kaficu da švrljaju po netu. :wink:
A verujem da se i komšiluk malo ogrebe u toku radnog vremena, mada mislim da oni i ne gase link! :D
Moj kum je bio mesec dana u Čikagu i nije se skidao sa neta... ;)

VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

Hm....pa to deluje vrlo interesantno...jel iphone nema wifi opciju? A kako su ti hotspotovi samo u kaficima? Jel to postoje neki uredjaji koji se pazare i drze se po kaficima, tr. centrima itd?

Miškoni, Koju spravicu bi mi preporuchio? Pomalo sam zbunjen, toliko modela, proizvodjaca a tehnologija ide sve dalje i dalje. Kupim LCD 19` monitor u ono vreme, slamarica ostade prazna, a za 2 meseca izadje widescreen i ja sta cu puknem od muke :x :disgust: :wacko: ...ali dobro. Voleo bih da ulozim tipa 300-400 evra i da znam da ce spravica da sljaka ok, i da ima variety mogucnosti.

Odgovori