Koliko obraćate pažnju na kvalitet razgovora?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

zaboravio sam da naponem da na U600 je non stop pucala veza i nesto stalno krckalo :wacko: mada nisam ni bio odusvljen kvalitetom zvuka na N95 ...
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Upravo sam napisao u temi "koliko imate poruka..." da sada dosta manje pisem poruke nego ranije, izmedju ostalog to je naravno zato sto sada vise zovem, tako da vazan mi je kvalitet razgovora, ali ne uvijek vec samo kad razgovaram sa curom jer znam ponekad da snimam(tajno :D ) nase razgovore.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

A jeste primetili šta rade matori (i ne samo oni), da kada loše čuju sagovornika da se onda i oni deru. Ja se na svesnom nivou trudim da ovo ne radim, ali mnogi toga nisu svesni :wink:

Imam i Nokiu i SE, i Lelekom i Lelenor, i nemam problema osim na mestima gde je generalno lošiji signal.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

he to sto rece gargamel meni cale kad prica pa to cuje i komsija koliko se dere,al jednostvano takva navika.Znate onaj deo u Kamiondzijama kada Jare prica sa sinom u Svedsku :D
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

gargamel4 napisao:A jeste primetili šta rade matori (i ne samo oni), da kada loše čuju sagovornika da se onda i oni deru.
A pa to je postalo toliko uobicajeno da se vise uopste i ne iznenadjujem! :D
Znaci kad krenu da se deru (obicno stariji ljudi moram da priznam) u punom autobusu,samo mu fali megafon pa da ga cuje cela ulica,a ne samo pun autobus! :shock:
Jedino mi nije jasno kako taj neko ne provaljuje koliko se dere i kako mu nije glupo da ga svi slusaju i da svi cuju sta prica sagovorniku! :roll:
Necemo sad svi u off,ovo je samo moja konstatacija! :D ;)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Cale ima neki LG b20xx neki... E pa fon ima extremno osetljiv mikrofon, i cim jache pricash, odmah blokira, i sagovornik ti kaze da te ne cuje. Na to on jos jache krene... i onda mi se zali kako je fon djubre. I onda sam mu pokazao, da samo treba tiho pricati i nema frke. Mada sada koristi 6300, a ovo mu je sekundarni fon.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Ćale ti ima promarni i sekundarni telefon? Pa vi ste baš Hi-Tech porodica. Jel ima i ADSL da skida filmove :D :D

Nego šta na kraju bi sa tehničkim specifiakacijama one Telenorove fore o "boljme zvuku", "kvalitetnijoj priči" ili kako se to već beše zvalo? Jel to na kraju dokazano da radi ili je marketinški trik?

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

ma pricaju gluposti... ja i dalje ponekad krs cujem... to je strasno... lazu bre
jedino sto im radi je ono skidanje pesme na stanici preko Plavog Zuba :D :D :D
Nokia E71... Elegant, but deadly

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

gargamel4, Ima svoj telefon 6300, onaj LG ostao, pa sam mu kupio Telenor karticu, eto, tek da ima, a sada je dobio na poslu i sluzbeni fon, Sljamsung L760. ADSL ja imam, i skidam naravno sve sto mogu sa RapidShare-a (1536 kbps treba iskoristiti). A cale je operisan od tehnike :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Znači samo si ti HiTech izrod :lol: :lol: :oops: :P :lol: :lol: (šalim se naravno)

kapoerista90, znači lažu, a? Tako sam i mislio, iakocse onaj Juice ubi objašnjavajući nam kako Telenor ima veći frekventni opseg po korisniku.
A kako ti radi to preuzimanjew pesama? Nije da mi treba, nego čisto sa tehničke strane kako? Ja upalio BT, i našao konekciju, i šta onda, kako da iniciram transfer?

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

nemam pojma,ja i ortak stajali na stanici,i liku se svidela pesma,on upalio BT... pri'vatio konekciju i stiglo... :) tako da mogu samo da ti kazem probaj :) mene bas ne zanima pa nisam probao.
Nokia E71... Elegant, but deadly

Odgovori