Koje casopise citate
Jos se sjecam prvog casopisa te vrste, bio je to mobilni magazin (prilicno retardiran), sa testom,k700,7610,itd. medjutim tada me nisu interesovali telefoni, bar ne u danasnjoj mjeri. A interesovanje za telefonima, je pocelo, sa moj mobi hrvatski casopis, a u njemu testovi panasonica x700,se s700 i jos neki drugi. Od tada sam dosta njih kupovao, sto mobil mega, sto danas mobi, ali sam shvatio, kao prvo da se preko neta, daleko brze i u daleko vecem obimu, dolazi do informacija, i drugo i mnogo bitnije, da ti testovi kako na casopisima, tako i netu, nisu toliko vjerodostojni, ima dosta prepisivanja, i ono na sta se ja najvise oslanjam su misljenja koristnika.|Inace od navedenih je na najvisem nivou mobil mega, (mada mi je nezamislivo da neko hljeb zaradjuje ovom vrstom novinarstva ) ekipa je stvarno profesionalna, i mislim da i dalje imaju trziste bar onog dijela populacije koji se ne koristri internetom, a emancipaovani su u mjeri, da nekupuju na slijepo ko ovce.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Odsad necitam nikakve novine, cak ni Mobi(koji sam inace redovno citao) vise necitam ni Mobi jer sam primeto da vise preferiraju Nokiu. procitao sam zadnji broj i video ono poredjenje izmedju N91 i W950 i to je bila kap koja je prevrsila svaku meru. odsad se uzdam u svoje znanje. nisu meni potrebne neke novine da mi namecu njihova misljenja i da me truju laznim informacijama.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
Ljudi ne znam da li smem ovo da ovo radim ako ne smem neka mi Admin ili Moderator obrise post http://www.pcigre.com/content/view/11282/2/ ovo vam je PCIgre caspois,super je (za gejmere-nema veze sa fonovima) ali ono ako imate vremena skinite pa procitajte necete se pokajati 

Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob