Koje casopise citate

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Jos se sjecam prvog casopisa te vrste, bio je to mobilni magazin (prilicno retardiran), sa testom,k700,7610,itd. medjutim tada me nisu interesovali telefoni, bar ne u danasnjoj mjeri. A interesovanje za telefonima, je pocelo, sa moj mobi hrvatski casopis, a u njemu testovi panasonica x700,se s700 i jos neki drugi. Od tada sam dosta njih kupovao, sto mobil mega, sto danas mobi, ali sam shvatio, kao prvo da se preko neta, daleko brze i u daleko vecem obimu, dolazi do informacija, i drugo i mnogo bitnije, da ti testovi kako na casopisima, tako i netu, nisu toliko vjerodostojni, ima dosta prepisivanja, i ono na sta se ja najvise oslanjam su misljenja koristnika.|Inace od navedenih je na najvisem nivou mobil mega, (mada mi je nezamislivo da neko hljeb zaradjuje ovom vrstom novinarstva ) ekipa je stvarno profesionalna, i mislim da i dalje imaju trziste bar onog dijela populacije koji se ne koristri internetom, a emancipaovani su u mjeri, da nekupuju na slijepo ko ovce.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Post od Njegovan »

Па, добро ја редовно читам и Вечерње новости. :wink: Велики је тираж поменутих овдје код нас сваки дан.

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

pored blica sam stavio onog retardiranog smajlija :) tako da se on ne vazi :D inace ima tu jos dobrih caspopisa al ne mogu se setim :|
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Јел ико чита СВЕТИ ГОРУ? Ја сам пар пута узео. Лијеп и занимљив часопис. :wink:
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 17:12

Post od Stelle »

Ja najvise citam politikin zabavnik..... :D :D :lol: :lol: salu na stranu najvise kupujem Mobi i to redovno a pre sam kupovao neki Gsm-com tako nesto....
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

ЕЕЕЕ, да био је и тај ГСМ КОМ, али нешто нестаде тај часопис. :dry:
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

trenutno Svet Kompjutera,Mobil Mega,Mikro magazin i ponekad kupim mobi i "bravo".Svet Kompjutera kupujem vec godinama al zadnje vreme mi nije nesto narocito intersantan
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

nseries
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 03:59

Post od nseries »

Citam Mobil Mega od 2003 koje su po mom mislenju najbolji casopis o mobilnim telefonima,ponekad sam uzimao i Mobilni Magazin
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Ja citam samo Mobi, sve ostale informacije prikupljam preko ovog foruma.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Ne citam casopise, nemam vremena za gubljenje takvim stvarima...
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Citam svaki casopis koji mi dodje pod ruku a u zadnje vreme najvise citam mobilmega,mobilni,mobi,digital,svet kompjutera i raviju sat(automobili)
LG G2 Black,16GB

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Odsad necitam nikakve novine, cak ni Mobi(koji sam inace redovno citao) vise necitam ni Mobi jer sam primeto da vise preferiraju Nokiu. procitao sam zadnji broj i video ono poredjenje izmedju N91 i W950 i to je bila kap koja je prevrsila svaku meru. odsad se uzdam u svoje znanje. nisu meni potrebne neke novine da mi namecu njihova misljenja i da me truju laznim informacijama.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

nisu COM i GSM nestali samo su spojeni u jedno,i malo je testova mobova,vise aparata i stampaca,komp konfiguracuja
Nokia E71... Elegant, but deadly

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

Ljudi ne znam da li smem ovo da ovo radim ako ne smem neka mi Admin ili Moderator obrise post http://www.pcigre.com/content/view/11282/2/ ovo vam je PCIgre caspois,super je (za gejmere-nema veze sa fonovima) ali ono ako imate vremena skinite pa procitajte necete se pokajati :)
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

markolaza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 10. Jun 2007. 20:21
:: Nokia

Post od markolaza »

ranije sam redovno kupovao mobil mega i mobilni magazin a u zadnje vreme ponekad kupim mobi dobro je odradjen

Odgovori