Melodije za mobilni
- NoBodyAsAleksa
- Entuzijasta 
- Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43
- McLaren F1
- Ex-Moderator 
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Jel moze i meni neko da posalje tu melodiju tocenja vode,i ovu drugu tocenja piva na dzonii89_ats@yahoo.com  

Hvala unapred! 

Pozdrav

Hvala unapred!

Pozdrav

Ako vas ne mrzi posaljite i meni na korkif1@yahoo.com, bio bih vam zahvalan, bas mi treba!!!  
Hvalaaa!!

Hvalaaa!!
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM
						- vlada1970
- Mobil manijak 
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
ja imam ovaj zvuk tocenja vode :
http://rapidshare.com/files/49042220/-V ... O-D-A-.mp3
vrlo je glasan na samsungu .
hteo sam da pitam , da li taj Fete.aac ima drugaciji zvuk ? i ako bi mogao neko da mi posalje ako je to drugacije od ovoga ?
hvala unapred Vlada

http://rapidshare.com/files/49042220/-V ... O-D-A-.mp3
vrlo je glasan na samsungu .
hteo sam da pitam , da li taj Fete.aac ima drugaciji zvuk ? i ako bi mogao neko da mi posalje ako je to drugacije od ovoga ?
hvala unapred Vlada

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
						[quote="Vincent"]
Inače, kako nam je objasnio profesor ljudskih prava, WC je zapravo rasistički natpis, smišljen valjda u Americi i znači White Coloured, valjda se mislilo da crnci ne smiju ni u isti toalet sa bijelcima. Crazy bastard American people!
 Crazy bastard American people!
[/quote]
WC= Water closet...
A svi smo se pitali sta tacno znaci...

Inače, kako nam je objasnio profesor ljudskih prava, WC je zapravo rasistički natpis, smišljen valjda u Americi i znači White Coloured, valjda se mislilo da crnci ne smiju ni u isti toalet sa bijelcima.
 Crazy bastard American people!
 Crazy bastard American people![/quote]
WC= Water closet...
A svi smo se pitali sta tacno znaci...
Nokia E65 + Logitech BT Headset
						- vlada1970
- Mobil manijak 
hvala Njegovan , nasao sam Pete konacno . nije lose . ova voda voda zvuci mnogo jace na samsungu .Njegovan napisao:Звучи овако, као да отвориш пиву и нагнеш да точиш.

a isto bih zamolio madness-a za tu melodiju Gameover pistaljku , jer trazim u stvari za mog samsunga jake pistajuce melodije . vrlo malo zvukova mi se cuje dobro na primer na ulici ili u busu , tako da sam morao da sam odzvizducem melodiju neku i da to pustim kao zvonjavu za neke kontakte . imam i ring ring koji je jak ( http://rapidshare.com/files/49197489/ringRing.mp3 ) , ali bih hteo nesto sto stvarno lici na jaku pistaljku visokih tonova ako neko ima ?

Ja sam nabasao na onaj zvuk , kao kada polece avion, ultra tanak zvuk, koji je tako neprijatan, pocinje tiho, i dostize max pa onda opada...tako neprijatan zvuk...posle 3 minuta konstantnog slusanja tog zvuka boli glava provereno, visoka frekvencija...uzas...ne znam da li znate, dobra je fora u pocetku, ali za melodiju poruke..hm...ne bih je bas stavio..srry za mali off.. 

Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110
						VladaII bicu ti zahvalan da mi posaljes tu melodiju ako moze na madnessss99@gmail.com Hvala unapred i vlada1970 koji ti mail?

iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White +  HTC Evo 3D
						Jao care...gde me nadje..
Shalim se, sorry matori ali nisam u Jugi...nisam poneo kabel za mob, a i na samsungu mi je puko ekran, imam melodiju, nije frka, samo trebam da stignem gajbi...a to ce biti za nekih 2 meseca....moze tada da ti posaljem? 
   Aj shibni mi tvoj mail na pp.. pa sta da ti radim ...srry

Shalim se, sorry matori ali nisam u Jugi...nisam poneo kabel za mob, a i na samsungu mi je puko ekran, imam melodiju, nije frka, samo trebam da stignem gajbi...a to ce biti za nekih 2 meseca....moze tada da ti posaljem?

Aj shibni mi tvoj mail na pp.. pa sta da ti radim ...srryApple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110
						- vlada1970
- Mobil manijak 
za  madness-a, mail mi je vladasdreams@gmail.com   thanks druze . i ako imas isto neku piskutavu melodiju , ali skroz piskutavu posalji mi ako mozes .
   thanks druze . i ako imas isto neku piskutavu melodiju , ali skroz piskutavu posalji mi ako mozes .
za VladaII, ako ti nije tesko isto , posalji mi taj zvuk poletanja aviona 

ili jos jednostavnije , uploadujte te zvukove na www.rapidshare.com i moci ce mnogi da skidaju i necete morati svima posebno da saljete , nego samo jednom da postujete ovde link

thanks druze . i ako imas isto neku piskutavu melodiju , ali skroz piskutavu posalji mi ako mozes .
   thanks druze . i ako imas isto neku piskutavu melodiju , ali skroz piskutavu posalji mi ako mozes .za VladaII, ako ti nije tesko isto , posalji mi taj zvuk poletanja aviona

ili jos jednostavnije , uploadujte te zvukove na www.rapidshare.com i moci ce mnogi da skidaju i necete morati svima posebno da saljete , nego samo jednom da postujete ovde link