Sta je s www.mobile-review.com?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

llulle, koliko se ja secam iz testova,poslednje sto je spominjao da nosi je p990i,mada erovatno je sada presao na p1i ili prototip w960i :cry: :cry: :cry:
:lol: :lol: :lol:
D500&E71

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

kakav je to zivot,on ima sve sto mi sanjamo da cemo jednog dana posedovati i svetski je poznat,kakav zivot,verovatno je tezak mnogo miliona,ribe ga salecu,on vad jos nevidjene makine,vozi ferari,ime mu se vrti svuda,nokia,se,samsung,motorola se utrkuju ko ce prvi dati eldar nesto da testira
nokia c7

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Btw bilo bi lepo da procitaju ovi sto se dive iPhone-u review eldara murtazina(ne mozete prikacitidruge sluske osim appleovih,zatim preko bluetootha ne mozete prebacivati mp3 pesme,vec ih morate kupovati preko i tunes-a :blinky: :shock: :x )...a i sve testove koje citate na ovom sajtu prevedeni su sa MR-a tako da dokle god bude bio blokiran nece biti ni novih testova na MS-u tako da bi otprilike svi trebalo da pruzimo podrsku eldaru makar to bio samo obican mail,komentar na njegovom blogu i slicno..eto nazalost samo to mozemo da uradimo... :cry:
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

kljaja, одлична идеја, мада му то неце много помоћи :smutny: , али ето реда ради.

Ето заврсено вандредно стање. Прорадио је, па сад можемо очекивати нове тестове. :D :D

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Haha,ovaj lik Eldar je lud.Sinoc sam procitao tekst na mobile-review o sms aplikaciji na iphone-u.Toliko je smesno napljvao iphone,da sam se smejao.Uporedjivao ga je sa n95 i to kao tikva vs svemirski brod :lol: .Cak je sastavio i jednu tabelicu,kao iphone vs n95,na strani iphone stoje sve sami 'no' a na strani n95 sve sami 'yes' :D
Iskreno u pravu je,samo nije trebao bas ovako da iskomentarise iphone

PS.Jel radi nekome forum na MR? :unsure:

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Phantom Lord, da, ta tablica je još jedan dobar pokazatelj naduvane vrednosti iPhone
uporedna tablica
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Ni ja nisam uspio da otvorim forum, vjerovatno cijeli sajt nije jos podignut na noge. Ali dobro, neka je proradio, pa ce biti i forum.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

Hektor
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 04. Feb 2007. 13:46

Post od Hektor »

Sajt jos ne radi ??? :dry: :| :angry: Bas steta ... Izlazi dosta telefona ovih dana :), mada od skora svaki 2 ima 8gb memorije :)
HTC M8Q HTC 10

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

posto me uopste ne zanima taj i-phone , ali cisto da pitam ,ako sam dobro video ; i-phone nema mogucnost MMS-a . jel tako ? pa mi nije jasno , sta to Apple uradi sa telefonom ? zar MMS ne moze da se posalje preko i-phone-a ? strasno . :shock:

nije mi jasno sta je kod tog telefona ok , osim sminke ? pa , videh sad , nema ni delivery report ? hahahahahahahahahaha . ludilo stvarno . ne bi mogao taj i-phone da me zainteresuje , pa cak i da mi ga poklone . odmah bih gledao kako da ga prodam :lol:

Kamiondzija
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59

Post od Kamiondzija »

iPhone nema gomilu stvari. Delivery report je tek pochetak, recimo, osim toga, nema podrshku ni za Javu... Pa opet pojedini Apple zealot - i zagovaraju teoriju da je ipak u pitanju smartphone. Debilizam...
iPhone 4 16GB SIM Free

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Meni radi www.mobile-review.com ali za one kojima ne radi evo te tabele

Slika
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

Kamiondzija, delivery je politika amerike ne zele da narusavaju privatnost ali pogledaj tabelu
stvarno je smijesna

Hektor
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Hektor »

A sto meni ne radi www.mobile-review.com ??? Kakve su se visnje sile uplele??? :D :? :? :? :roll: :roll: :roll:

Kamiondzija
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Kamiondzija »

megatron napisao:Kamiondzija, delivery je politika amerike...
Nisam bash mnogo upucen u to, ali ako je stvarno tako, onda je to samo josh jedan dokaz da na svetu nishta nije savrsheno :D

Jednostavno ljudi moraju da se pomire sa chinjenicom da je Apple napravio seriju nedopustivih propusta, jer telefon ne podrzava odredjene funkcije koje imaju telefoni koji koshtaju 10 puta manje, a koje stvarno znache puno.

Ali dobro, koliko ljudi u svetu uopshte zna za ove propuste? Ja sam se recimo prilichno lozio na telefon dok nisam provalio da nema sve to shto se spominje u tekstu na Mobile Review - u i da nema Javu...
iPhone 4 16GB SIM Free

Hektor
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Hektor »

Ne bih da budem naporan ili dosadan :wink: :wink: :wink: ali mi je misterija zasto na kompu nece da mi otvori www.mobile-review.com a preko mini opere sve ide ok ... Vicite ako znate ...
HTC M8Q HTC 10

Kamiondzija
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Kamiondzija »

Izgleda da se josh uvek nisu skroz oporavili od DDoS napada, tako da josh uvek postoje zastoji i opterecenje na serveru.
Malo strpljenja nece biti na odmet...
iPhone 4 16GB SIM Free

Odgovori