Drunken SMS ? :D

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

Ne vidim potrebu da pijem. Nikad nisam ni probao, a kamo li se napio. Neko rece da voli da popije i da se opusti u dobrom drustvu. E pa taj kome u dobrom drustvu treba pomoc da se opusti, njega ne razumem. A izgovor ne trazim. Sve to smrdi, jednostavno ne svidja mi se. Sad ce neko da pomisli da sam mali od 9 godina. Nisam, gimnazijalac sam, i idalje imam to misljenje.
Black Sabbath!!!

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Super je to Kuzmane, ali nikoga ni u šta nećeš ubediti. Mislim ako ti nisi nikad ni okusio nešto zašto nekoga osuđuješ i iščuđavaš mu se. Taki smo kaki smo, i prema tome: live and let live. Stvar izbora.

Jesmo završili sa terapijskim komentarima ("Hello everibody, I am Steve, and I have problem.....")? Poenta teme je bila nešto drugo i nemate nešto u skladu sa njom idete u off.

8)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

Koji bedaq, coek alergican na alkohol 8) al sta da se radi.
Ma Kuzman-e ti si kralj, uzivaj u zdravom zivotu :wink:
I ko je rekao da Nam treba pomoc da se opustimo? I podrzavam gargamel4-a, nemoj da naglabas o necemu a da nemas predstavu o cemu pricas !A da si mali jesi, porasces doduse... pozdrav :)

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

Dajte na tom sastajanju foruma da se oshurimo k'o zveri, kolektivno, cisto da razbijemo predrasude prema alkoholu.
Nego vec zamisljam sutradan, budim se sa glavoboljom, zvoni mi mob - sa nekom nepoznatom melodijom, zove me devojka koja nije moja, skojom pricam na fonu koji nije moj... :lol: :D :lol: :D

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Evo da se vratimo na temu ovo sam poslao curi jutros oko 4 ujutru:

Ljubavh kore ni je, puno ram popinm ;(

Ko razumije shvatiće... ja sam jedva ukapirao šta sam napisao, i to neđe oko 4 popodne kad sam se probudio :)
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Odgovori