Nomofobija - strah od gubitka telefona

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

miodrage napisao:jako lep dan, troje izoperisanih :D
Blago njima....jel ti proveravas gde ti je telefon da ga ne zasijes u nekog pacijeta? :lol: :lol: :D
5130+Koss the plug....

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Uvek ga ostavim u protocnom ormaricu, ili u dzepovima uniforme. Retko kad ga u sali stavim negde, pa pustim muziku (zavisi od ekipe)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

miodrage,
To za muziku u operacionoj sali me podsjeti na ovu seriju Rezi me na B92.
I ta dva hirurga inspiraciju sa nozevima, nalaze u muzici razlicitog opusa, zavisno od prirode intervecnije.
Koga interesuje kako to izgleda, neka pogleda serija pocinje kroz 45 min.
Sory za mali off

A na zadatu temu.
Nemam straha, ali veoma pazim svoj fon.
Ne volim ogrebotine, na racunu imam, ali ga cesto svedem na 0 jer se zanesem na gprs-u :cry: .
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

grinskrin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 24. Mar 2008. 23:45

Post od grinskrin »

Moj najskuplji telefon je ovaj sa avatara i realno ne vredi ni 10 eura, tako da mi je potpuno svejedno da li cu ga izgubiti ili nabosti macolom, ili ce neko drugi umesto mene ili cu ga baciti u vatru ili u vodu ili u kontejner, cak sam se igrao sa nekoliko ljudi i do sada zaradio 30 eura, verovali ili ne, na racun kvaliteta izrade telefona, da ne spominjem odmah volju "protivnika", inace, igra se zvala "koji aparat pre doleti do tarabe pa se u nastavku prizemlji sa 3 metra visine na asfalt i onda pocne da zvoni, njegovom vlasniku ide 10 eura iz fonda protivnika." ---jao, joj... displej za n73 je 100 eura--- ---Nije fer, tvoj ima vratanca da zastite tastaturu--- (da ne spominjem trcanje po delove maske, kako bi neki ultra serviser to daj nam boze zakrpio). Ponekad mi je bas zao takvih ljudi. Inace, koliko ja dobro ili lose vidim, bolest je potpuno integrisana u babin zivotni stek :lol: od 400 eura, tako da je apsolutno finansijske prirode. Psihicki segment bolesti je samo neophodan deo u cilju jednostavnije generalizacije pojedinaca koji nemaju pare a umisle da vole da trose(iako nisu imali prilike za to, ako se izuzme jogurt od 60 dinara) i pritom se abnormalno trude da ostave utisak kako su u stvari bogati. A onda dodje njihova rodjena baba i prebije ih metlom koju je uredno konfiskovala dok je radila u rukovodstvu AVNOJ-a. :lol:

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Brate,to nije nista :) Erricson R310 je po tom pitanju ne prevazidjen ::D doneo mi je para u kolicini koju sam dao za doticni fon... Kladjenje da ne smem da ga tresnem o plafon,bacim u viski i te fore :lol: :lol: :lol:
Nokia E71... Elegant, but deadly

grinskrin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 24. Mar 2008. 23:45

Post od grinskrin »

Kod starih NOKIA, jer sam ja samo tu marku "testirao" jer mi se svidja najvise, crkava samo baterija - sto od vremena, sto od udaranja, ostali delovi jedino ako se telefon nekom sekirom presece ili pregazi kombajnom ili nabode nekom agrokulturnom alatkom. Dakle, vr'. Ja sam pre 5-6 godina bacio r310 ka zidu, onako sa puno volje i zelje da se polomi, i uspeo je u vazduhu da se okrene tako da ona antena prva udari u zid i onda se raspao na jedno 40 delova i koliko se secam da je napukla prednja strana maske, od uvijanja verovatno, onako samo se crta pojavila, inace telefon sam sastavio radio je kao da se nista nije desilo. Cak su sve zabice ostale na mestu. To se zove izdrzljivost, a ne ovi papani sto nose n95(stvarno mi se svidja ekran na ovom telefonu, ali znam da ne vredi ni desetinu naplacene cene) i stavljaju ga u neke futrole koje ni zvuk ne propustaju, a o vibraciji bolje da ne govorim. I kao, traje mi baterija dva dana, ali ga samo drugog dana uvece stavim da se napuni, jer mi treba 15 minuta da ga izvadim iz futrole, i naravno, one price "u jbt. imam 40 propustenih poziva". -Je l' ? 8)
Na svakoj zemlji raste korov, samo sto se u Srbiji zaliva.

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Meni je najviše bilo krivo kad mi je riknuo display na K750, inače ne bolujem od nomofobije :lol:
Nokia Lumia 630

Odgovori