koliko gadget-a?
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Nosim skoro uvek samo jedan telefon i on mi ujedno zamenjuje i mp3 player i kameru i donekle komp kad je u pitanju internet. 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ja sam bas i uzeo iPhone da bih imao sve u jednom... Da ne nosim mp3, tako da nsim samo njega.
Ponekad ponesem i svoj flash od 4gb i to je to... A foto aparat samo kada idem negde gde znam da cu slikati dosta, ovako ne, posto i iPhone moze da napravi solidnu slicicu (nisam rekao odlicnu sliku, nego solidnu)...
Ponekad ponesem i svoj flash od 4gb i to je to... A foto aparat samo kada idem negde gde znam da cu slikati dosta, ovako ne, posto i iPhone moze da napravi solidnu slicicu (nisam rekao odlicnu sliku, nego solidnu)...
iPhone + CX300
metak86, sad ti neću dati konstruktivan predlog: X 220-23G, ali evo ti da malo balaviš, a sigurno ćeš uzeti nešto drugo i jeftinije.
Uvek: fotoaparat, čak i kad znam da neću imati šta i gde da slikam, ali nekad se i prevarim, e50 za telefoniranje, i W950i za stari broj i slušanje muzike. Planira se i jedan nezavisni plejer, da penzioniše ove SE monopoliste, jer glupi kabl sa daljinskim za isti košta 50€, a i daleko od toga da je zvuk sa W nešto najbolje što može da se ima.

Uvek: fotoaparat, čak i kad znam da neću imati šta i gde da slikam, ali nekad se i prevarim, e50 za telefoniranje, i W950i za stari broj i slušanje muzike. Planira se i jedan nezavisni plejer, da penzioniše ove SE monopoliste, jer glupi kabl sa daljinskim za isti košta 50€, a i daleko od toga da je zvuk sa W nešto najbolje što može da se ima.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Toshiba Sattelite. Meni je u google-u odma izašlo. Jel da kucam spec? 2.53 Core2Duo, 3GBRama, HDDVDRom (DVDRW), 860GTx2SLI, 1920x1200(ili koje je već za HDDVD), 2x250GB 7200rpm, čitač otisaka, kamera 1,3MPx, 6xUSB. Verovatno sam nešto zaboravio, ali to je od prilike to. Sjajna stvar ali ~1700€.
link

link

1.) 1700 eur= Toshiba Sattelite
2.) 1700 eur=
a.)ipod - 300 eur
b.)laptop - 700 eur(neki skroz ok)
c.)minijaturni digitalni aparat sa ogromnim sexy displejom npr. casio exilim 7mp - 150 eur.
d.)nokia e61i - 347 eur
e.)nokia 6300 - 154 eur
d.)napijanje odredjene kolichine devojcica i odvodjenje na gajbu vecine od te kolichine - 94 eur
f.) poslati ih jednim taxijem kuci - 5 eur.
Ne znam zasto, ali meni ova moja varijanta od 1700 eur je dosta privlacnija nego toshiba sattelite
2.) 1700 eur=
a.)ipod - 300 eur
b.)laptop - 700 eur(neki skroz ok)
c.)minijaturni digitalni aparat sa ogromnim sexy displejom npr. casio exilim 7mp - 150 eur.
d.)nokia e61i - 347 eur
e.)nokia 6300 - 154 eur
d.)napijanje odredjene kolichine devojcica i odvodjenje na gajbu vecine od te kolichine - 94 eur
f.) poslati ih jednim taxijem kuci - 5 eur.
Ne znam zasto, ali meni ova moja varijanta od 1700 eur je dosta privlacnija nego toshiba sattelite
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Ovaj gadget je najbolji!cebzab napisao: d.)napijanje odredjene kolichine devojcica i odvodjenje na gajbu vecine od te kolichine - 94 eur

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Te poslednje dve stavke su jednokratne, tj. višekratnim ponavljanjem se iznos značajno uvećava
Usput, nisam rekao kupuujte ljudi dok još ima. Cena je stvarno visoka mada je i prizvod dobar, a mogu i sam da se setim 1700 drugih stvari koje se mogu uraditi sa tom količinom "vremena".
IDzO, uz svo poštovanje to ipak nije gadget.

Usput, nisam rekao kupuujte ljudi dok još ima. Cena je stvarno visoka mada je i prizvod dobar, a mogu i sam da se setim 1700 drugih stvari koje se mogu uraditi sa tom količinom "vremena".
IDzO, uz svo poštovanje to ipak nije gadget.

- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49