Prevaranti na malim oglasima na sajtu

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Mora da su moderatori editovali prvu poruku!?
U svakom slucaju ako te je zajebao, a znas gde stanuje lako ces resiti problem, naravno ako ti uopste nesto znace te pare za koje te je zavrnuo!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Layne_Staley napisao:MilančeBGD, a shto si optuzhio choveka da lazhe... ?
Ne, nisam ga optuzio, ovo je trebala biti potvrdna rec, hteo sam da kazem da mu verujem da je ovo tacno. ;)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

nebitan_lik61
Banned
Pridružio se: Sub, 01. Nov 2008. 03:36

Post od nebitan_lik61 »

Nemojte da branite tog doticnog Slobu! Ako se bavite cime se i on bavu, pa osecate krivicu ili ste se uplasili, dolijacete kad-tad...
Naici cete na nekog kupca koji i nije tako sladak kao voodoons i kome je i 10 eura mnogo a kamoli 100 pa ce sve da se razotkrije...

Pricam ovo jer znam mnoge ljude koji su se bavili preprodajom (do duse ne telefona) i uvaljivali sve i svasta. Jednom tipu su zatvorili restoran, necu da ga imenujem jako je poznat, samo zato sto je uvaljivao polovne delove za auto kao nove...razlika je bila mizerna ali nekome je i to bilo mnogo...

Jeste da su takva vremena dosla ali mene su panduri priveli jer mi nisu verovali da sam ono na slici ja (u vozackoj :lol: )... verujte, imaju oni vremena na pretek...
Even a clock that does not work is right twice a day

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Već je rečeno da ovake priče ne vode ničemu, pogotovo što se sve svodi na vašu reč bez reči suprotne strane. Ovako svako može da optuži svakoga iz bilo kog njemu znanog razloga. Obratite se nadležnim službama koje mogu nešto konkretno da urade i nadajte se pozitivnom ishodu.

Zaključana tema