dimi...., na osnovu tvog nicka, a i znajući mnoge članove foruma, ne bih reka da je 30ogodišnja ćerka predmet bilo čijeg interesovanja, iako je možda Vladina, Miodrageova i moja kategorija.
A što se WiFija tiče, zapanjen sam sebičnošću ljudi po gradu, ili se ja krećem po pogrešnim lokacijama. Flat rate (i to ne malog protoka) je barem sa 50% (ako ne i više) zastupljen kod korisnika ADSL i kablovskog interneta, i garantovano u svakom ulazu skoro svake zgrade ima barem jedan korisnik, a neretko se nađe i poneki WiFi router, i u 98% slučajeva su zaključani

Zašto se ovome čudim? Ko god ima 1Mb/s ili više, i WiFi router, i malo znanja i softwarea, može da ostavi barem deo protoka otvorenim, a međusobnu komunikaciju svojih računara zatvorenu, i time omogući ljudima koji su u kraju da makar provere mail ili pogledaju neku sitnicu. Kao što meni ne bi smetalo da ostavim par kb/s nekome ko se zadesi u mom kraju, isto tako bi bilo veoma lepo kad bi to i drugi hteli da urade kada se ja zadesim u njihovom kraju, a ne da moram da lovim Studentski park ili negde plaćam piće da bih dobio pass da proverim mail (a ume da bude i važan), ili skratim vreme na chatu (mada je to dovoljno jeftino i preko GPRSa). Možda pričam malo napamet jer takav router nemam, ali kada mi bude bio potreban, i nabavim ga, sasvim sigurno ću se potruditi da ga podesim baš ovako kako sam rekao.