U cemu nosite telefone leti?
- Wicker Man
- Expert

- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Huh,najbolji nacin za nosenje telefona je na kaisu,naravno kada se nosi ta vrsta pantalona.Samo ja sam zamrzio one futrole jos iz vremena kada su se pojavili prvi telefoni i kada je to bilo u modi,pa su svi kupovali one futrolice ( i kome treba i kome ne treba,od skolarca,pa do vozaca,preko profesora,sve do raznoraznih "sefofa") i kacili ih da se bas onako isticu i vide.E od tada ne mogu da smislim taj vid "opreme".(Nemoj sada da se korisnici ovoga uvrede)
Vidim dosta vas ima te torbice,pa je li ima neki link ili kakva fotka gde se mogu pogledati te vrste pa bih i ja mozda pazario neku diskretnu varijantu i koristio je u situacijama kada moram,makar dok traje leto,a posle je sve lakse?
Ako bih nasao neku koja mi se dopada odmah bi je kupio, jer bih sebi mnogo olaksao i donekle resio problem.Jer tada je opet lakse nositi i kljuceve,telefon, dokumenta itd.
Ako neko ima kakvu fotku (moze sa neta ili ako kome nije tesko da uslika svoju) ili link,neka postuje,bio bih mu zahvalan.
Vidim dosta vas ima te torbice,pa je li ima neki link ili kakva fotka gde se mogu pogledati te vrste pa bih i ja mozda pazario neku diskretnu varijantu i koristio je u situacijama kada moram,makar dok traje leto,a posle je sve lakse?
Ako bih nasao neku koja mi se dopada odmah bi je kupio, jer bih sebi mnogo olaksao i donekle resio problem.Jer tada je opet lakse nositi i kljuceve,telefon, dokumenta itd.
Ako neko ima kakvu fotku (moze sa neta ili ako kome nije tesko da uslika svoju) ili link,neka postuje,bio bih mu zahvalan.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
-
Sale_M
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
citat napisao:
pa su svi kupovali one futrolice ( i kome treba i kome ne treba,od skolarca,pa do vozaca,preko profesora,sve do raznoraznih "sefofa") i kacili ih da se bas onako isticu i vide.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- McLaren F1
- Ex-Moderator

- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Meni nesto to nosenje futrolica na kaisu bas ide na ganglije.Svidja mi se sto BB uredjaji uglavnom imaju svoju koznu furtolicu bez tog klipa za kais,pa samo bacis u dzep posle....I jos jedna stvar koja me iritira je nosenje telefona u rukama...mislim,ako nemas dzepove,ok,ali ona fora da ides i prosto drzis telefon u ruci,nekako mi bezveze...a to klinke opasno mnogo rade.nakace na fon sto privezaka i nalepe dvesta stikera,i onda se po prevozu sa dva prsta drze istom rukom kojom drze i telefon,valjda da se pokazu,ili sta vec..... 
- markosvaba
- Mobil fan

- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
- markosvaba
- Mobil fan

- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Wicker Man
- Expert

I mene jako iritira nosenje telefona u ruci.Ne toliko kod klinki i klinaca (jos uvek su to deca,shvatice vec jednom) nego kada vidim punoletne i odrasle osobe kako se mangupisu.Mislim...
Hajd' to na stranu,nego sto se tako telefon moze lako izgubiti,a i batine se mogu dobiti od kojekavih bitangi,koji su spremni za par 100-na evra coveka ubiti.
Kao sto vec rekoh na kratke staze je OK preneti telefon u ruci,ali sada ici i setati je totalno glupo i nebulozno.
Hajd' to na stranu,nego sto se tako telefon moze lako izgubiti,a i batine se mogu dobiti od kojekavih bitangi,koji su spremni za par 100-na evra coveka ubiti.
Kao sto vec rekoh na kratke staze je OK preneti telefon u ruci,ali sada ici i setati je totalno glupo i nebulozno.
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Wicker Man, nije ako imas fizicke predispozicije Herkulesa te niko normalan ne sme da ti pridje. Cudo da se niko nije javio kako nosi telefon na armband-u (one futrole sto se nose na nadlaktici).
Nego jel zna neko neku dobru futrolu za 2 telefona (HP Ipaq6915 i iPhone)? Nigde da nadjem neku u koju ce oba da stanu.
Nego jel zna neko neku dobru futrolu za 2 telefona (HP Ipaq6915 i iPhone)? Nigde da nadjem neku u koju ce oba da stanu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Pa ne vidim šta je strašno na kraće relacije nositi telefon u ruci...
Mislim, ne ako to čovjek radi zbog pokazivanja, već da ne trpa po džepovima ili ako nema džepove. Pa ja često tako nosim telefon(e), ali su oni uvijek u onim Nokia E65 čarapicama (koje su najtanje a ipak neka zaštita
). Nema po meni tu ničeg lošeg ako nije pitanju džibersko kočoperenje...
Pozdrav!
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
miodrage, klinci bulje u mobilne po ceo dan, oci su im cetvrtaste k'o ekran, he-he.
Meni je isto, leti-zimi, plaza-planina, sve (pa i mobilne) uvek nosim u toj, sto kazete "gay", torbici (trenutno Adidas, ultra casual
). Tu mi barem stanu sve stvari koje zelim da imam uz sebe (uz moj omiljeni Victorinox box)... A ovaj "gay" prefiks bas ne razumem, ako ima neka "muskarcina" da mi objasni sta je tu "gay"?
Pozz
Meni je isto, leti-zimi, plaza-planina, sve (pa i mobilne) uvek nosim u toj, sto kazete "gay", torbici (trenutno Adidas, ultra casual
Pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- Wicker Man
- Expert

miodrage, Hehe pa jes' i to sto kazes,samo nisu svi "potomci" Herkulesa.
Vincent, Da,nema nista lose u tome da se telefon na kracim relacijama nosi u ruci (i sam to praktikujem,kada ocekujem neki bitan poziv ili poruku) ali je neukusno se tako setati i "pokazivati".Bar meni,ne znam za ostale.
Vlada Zem, A evo ga stigao i "muskarcina",muhahahahhahah
Posto sam ja prvi upotrebio izraz "gay" u ovoj temi,ja cu i da obrazlozim.Nisam ja rekao da su torbice gay (mada ruku na srce ima i takvih,prosto da se preplasis) nego naziv torbica.Taj deminutiv se obicno vezuje za zenski rod i prosto ga je tesko "prisiti" muskarcu.Nekako mi tesko zamisliti mladag brku od 120 kg sa 205cm kako mu zena kaze:
"Budimire,leba ti vidi je li u tvojoj torbici moj telefon?!?"
A onda onako iz susedne sobe se zacuje duboki glas: " Ja u svojoj torbici,imam samo svoj telefon,sta ce meni tvoj mobilni zeno Bozija!!!!"
Mada ipak moram priznati ima super torbica i za muskarce,ja bas trazim jednu i cim nadjem moram pazariti pa onda koristiti njene "usluge" kada sam primoran.
Vincent, Da,nema nista lose u tome da se telefon na kracim relacijama nosi u ruci (i sam to praktikujem,kada ocekujem neki bitan poziv ili poruku) ali je neukusno se tako setati i "pokazivati".Bar meni,ne znam za ostale.
Vlada Zem, A evo ga stigao i "muskarcina",muhahahahhahah
Posto sam ja prvi upotrebio izraz "gay" u ovoj temi,ja cu i da obrazlozim.Nisam ja rekao da su torbice gay (mada ruku na srce ima i takvih,prosto da se preplasis) nego naziv torbica.Taj deminutiv se obicno vezuje za zenski rod i prosto ga je tesko "prisiti" muskarcu.Nekako mi tesko zamisliti mladag brku od 120 kg sa 205cm kako mu zena kaze:
"Budimire,leba ti vidi je li u tvojoj torbici moj telefon?!?"
A onda onako iz susedne sobe se zacuje duboki glas: " Ja u svojoj torbici,imam samo svoj telefon,sta ce meni tvoj mobilni zeno Bozija!!!!"
Mada ipak moram priznati ima super torbica i za muskarce,ja bas trazim jednu i cim nadjem moram pazariti pa onda koristiti njene "usluge" kada sam primoran.