madness99, и ја сам се наслушао свакиквих проблема... telep, шта бре упадне неки мало лошији примерак
Упадне,мало лошији
Нисам чуо да је нпр ајфон упао лош примерак,или неки HTC
Јесу доста скупљи али не може ти оправдање бити "мало лошији примерак"
А ово што madness99, каже:
madness99 napisao:
To sto je neki telefon najprodavaniji nista ne znaci, znace utisci ljudi. Mogu oni danas da prodaju milion komada a sutra da im vrate trista hiljada i to znaci najprodavaniji?
Godzilla, dimi89, nemoj te licno da se vredjate ja sam uopsteno odgovorio. Nisam imao potrebu da svakog posebno oslovljavam jer ova nije svadja nego uopstena rasprava. madness99, ocigledno si zakleti protivnik Nokie i ne znam sta da polemisem kad ti kazes da je ekran uzasan, softver spor (a ja htedoh da kazem najbrzi symbian telefon koji sam koristio).
Zasto telefoni krckaju kod nas? Pa logicno jer je preko 60% telefona kupljenih kao nova, jesu u stvari polovni prepakovani ili kako god. Upravo zbog strucnosti nasih servisera posl takvi telefoni krckaju. Za nauku kupujte samo od proverenih likova, ako kupujete na crno.
jerkann, ко се свађа?
Јесам ли те поменуо у прошлим постовима и вређао?
Ако си такав закључак извео,извињавам ти се...
Ја колико знам за софтвер,мислим да је брз
madness99,мора да је то била нека "прва" верзија која је било спорија...
Godzilla, bas zbog toga nisam ni imenovao nikog u tom postu vec iznosio licno misljenje da se neko ne bi uvredio. Nemas razloga da se izvinjavas jer mi nista nisi ucinio. Sve je OK.
Jerkann ne vredjam se ali nekako mi se ucinilo da pricas o necemu sto ja nisam reko....Sto se tice LG-a Ks20 ja sam prvi da ga blatim i pljujem jer je u nekim stvarima to i zasluzio i nema potrebe da krijem i da "hvalim svog konja" ako to ne zasluzuje uostalom pogledaj moje postove pa ces videti da li sam objektivan ili ne...Ponovicu jos jednom da pored svih mana sam i dalje zadovoljan KS20 i da ponovo biram izmedju 5800 XM i jos nekih teleofna i KS20 uzeo bih ga bez razmisljanja.
P.S. Inace moram da priznam da mi se nekako 5800 XM vise sad svidja nego kad sam iso da ga uzmem,prvi utisak je bio (sto se tice dizajna) katastrofalan.
Ljudi, sta vam je? Kako 5800 moze da bude promasaj?!
On moze nekome da se ne svidi, moze da ima mana, trte-mrte, ali promasaj?! Zna se sta je promasaj...
Godzilla napisao:madness99, и ја сам се наслушао свакиквих проблема... telep, шта бре упадне неки мало лошији примерак
Упадне,мало лошији
Нисам чуо да је нпр ајфон упао лош примерак,или неки HTC
Јесу доста скупљи али не може ти оправдање бити "мало лошији примерак"
Pa kada HTC bude pravio milione telefona kao Nokija onda ćemo videti. A kako cena ne može biti opravdanje kada je prosečan HTC skuplji dosta od Nokie. A i HTC je imao telefone koji nisu bili savršeni.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Promasaj je kad gadjas u nesto i promasis. To je promasaj... Eto.
Pogledajte cenu 5800 kad se pojavio i funkcije koje si mogao da dobijes za te pare. Da su jos doterali kvalitet izrade, pojacali kameru, telefon bi bio za trecinu skuplji, i spadao bi u high-end klasu.
Kako moze ALI MOZE da se uporedjuje uredjaj poput HTC-a sa Nokiom 5800 XM . . .
Godzilla, Ko tebe napada ili sta vec ja sam pricao uopsteno . . .
madness99 napisao:
N96 sam video kod coveka koga zabole za telefon, ne cuva ne pazi nego jednostavno koristi ono zasta je telefon napravljen za telefoniranje.
Na moje pitanje kako mu se cini u odnosu na prethodni model koji je imao N95 da citiram njegove reci "Prezadovoljan je, jer je n95 slao svakih pola godine na servis"
Imao sam ovaj primerak na nekolko dana i mogu sa sigurnoscu da kazem da je ''spakovana'' uzasno . . . znaci ja sam koristio ovaj model a ne cuo ili sta vec . . .i opet ponavljam to je MOJE MISLJENJE znaci pojedinca ne vecine...
Poslednja izmena od Milanokos u Pet, 28. Avg 2009. 01:16, izmenjeno 1 put ukupno.
Stanite molim vas, kakav vi HTC poredite sa 5800? Pa jedini HTC koji može da cenovno parira 5800 jeste touch viva koji je odvratan uređej za bezobrazno veliku cenu. HTC NE MOŽE da se poredi sa bilo kojim proizvođačem, oni imaju određeni krug kupaca ne samo za jednu seriju (kao nokia za E i N), nego za čitavu marku.
Te priče da je 5800 promašaj ne piju vodu, argumenti već izloženi. Godzilla, molim te, koliko košta iphone ili neki HTC? Za te pare naravno da treba da očekujem vrhunski telefon i u smislu obrade i sklapanja.
HTC i iphone su kao VW, dok je 5800 kao kia. Mislim da nikakvo drugo poređenje nije potrebno
tehno maniac, take it easy...
То је био одговор за оно "неки лошији примерак"
Не могу се поредити наравно 5800 са HTC i iphone...
Ја и кажем да се не могу поредити и у оном посту...
Али људи знете ви шта је 300е?
И за те паре не сме да упадне "лошији примерак"
Мани ме тих прича...
За 300 е телефон треба бити одлично склопљен...
Jesu HTC i iPhone skupi ali i Nokia je u svojim visokim klasama pravila, i jos uvek pravi, velike propuste u kvalitetu (ne poredim neki nabudzeni HTC sa 5800).
IDzO, наравно...
Као н97 проблем са камером...
А за те паре,колико кошта,треба да ти спрема доручак
А tehno maniac, још да ти додам...
Нокиа је Нокиа,вежи за водећег лидера на тржишту и важи да је нека "лествица" по квалитету,
тако да поредио ја њу са HTC и iPhone,или не...она не сме да има такве пропусте.
Ето,толико од мене!
Godzilla, covece sta s'tobom nije uredu ae molim te smisli se sta hoces pa izlozi ovde. . .ti kazes nesto i prevrnes stvar za 360 stepeni. . . tehno maniac, slazem se stobom opet kao sto rece "HTC NE MOŽE da se poredi sa bilo kojim proizvođačem, oni imaju određeni krug kupaca"
Poslednja izmena od Milanokos u Pet, 28. Avg 2009. 02:46, izmenjeno 1 put ukupno.
Hocete da mi kazete da je normalno da telefon od 250 eura pucketa, krcka i to je vama u redu? Sta onda da ocekujem od telefona koji je 20 eura? Da ga upalim jednom i da se raspadne?
tehnomanic
Prvo nauci da poredis odredjene modele i klase a ne da poredis svaki HTC sa Nokijom pa onda presudi sta koliko vredi i koliko kosta cenovno i sta sve dobija.
@telep
Hoces da mi kazes da je HTC Touch Pro 2 skuplji od Nokie N97 ? HTC Touch Pro 2= 450 eura N97=500 eura, izvor UK i DE.
A drugo koji je to po tebi prosecan HTC? Diamond 1? Diamond 2? Touch Pro? Touch Pro 2? HD? ili sta je vec za tebe prosecno?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
madness99, e pretera ga vise sa tim pucketanjem. Molim te ne lupaj vise gluposti i ne lazi ljude koji nisu dolazili u kontakt sa ovim telefonom. Nijedan nov telefon ne krcka i takav ne izlazi iz fabrike. krcka zbog pakovanja od strane nasih "prodavaca". Krckali bi i HTC kad bi bili zastupljeniji kod nas veruj mi.
Molim moderatore da ili obrisu predhodne 2 strane ili zakljucaju temu ovo vise nicemu ne vodi.
"Nijedan nov telefon ne krcka i takav ne izlazi iz fabrike"
Prvo da se razumemo nesto, ja ne uzimam telefone ovde i uzimam ih legalno tako da mani te fazone nasi prodavci. A kao drugo, kada budes imao delimicno iskustva, koristio i probao telefona kao ja javi se. Ovo je moje subjektivno misljenje, tema je otvorena da bi svako napisao sta je po njemu promaseno.
Stojim iza toga da je 5800 promasen telefon za tu sumu novca, uopste se ne radi toliko krckanju nego je to jedan deo sitnica koje smetaju coveku od ogromnih problema.
Vi ste uostalom krenuli u off, ja sam naveo svoje misljenje a to sto vi smatrate da je 5800 najbolji telefon budite u tom ubedjenju.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.