Dominacija brenda
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Ok, ima i softver neke veze sa tim, ali Azimuth je ub'o samu srz... Ja ovu 6233 koristim vec dobre 3 i nesto godine, i prosla je kroz moje ruke, bratove, kevine... Padala, letela, polivana, pala mi dok sam se spustao bajsem... I nista joj nije... Da kucnem u drvo. Ne znam, mozda bi i neki drugi telefon to izdrzao, al ovim me je Nokia kupila, i to je to... Imam Omniu, a zelim da je zamenim za E71... Ne pitaj me sto, jednostvano zelim... (:
Nokia E71... Elegant, but deadly
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
sasa111, Zato sto je Nokia na pocetku svoje karijere u sferi telefona imala zaista jaku i dobru ponudu.Odlican odnos ulozeno dobijeno sa dobrim kvalitetom.Tada zaista su bili neprikosnoveni.Trziste nije bilo dovoljno razvijeno,slaba konkurencija,a oni su dominirali.Ako si u tom periodu mislio uzeti telefon a da valja i da te dobro sluzi uzeo bi Nokiu,kao logican izbor.
To se zadrzalo i do dan danas,ljudi i njihova ubedjenja se nisu promenila,a Nokija je batalila kvalitet,bacila se na kvantitet,neinovativan dizajn,ocajnu izradu (samo E serija je OK) i naravno cena nije nista niza nego se ime uveliko naplacuje na konto stare slave.
To se zadrzalo i do dan danas,ljudi i njihova ubedjenja se nisu promenila,a Nokija je batalila kvalitet,bacila se na kvantitet,neinovativan dizajn,ocajnu izradu (samo E serija je OK) i naravno cena nije nista niza nego se ime uveliko naplacuje na konto stare slave.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Bekra
Хех занимљиво.
Нисам раније прочитао пост,па ћу сада апропо онога што си написао изнети неке чињенице.
Apple(jabuka) је симбол пада а на пример www,New Jork,computer,Vicarius flii dei (папа),bar code, дају по јеврејском алфабету(где свако слово има своју бројчану вредност) број 666.
Неко би рекао коинциденција а ја да је симболика чудо!:D
Толико од мене о apple-y.
Хех занимљиво.

Нисам раније прочитао пост,па ћу сада апропо онога што си написао изнети неке чињенице.
Apple(jabuka) је симбол пада а на пример www,New Jork,computer,Vicarius flii dei (папа),bar code, дају по јеврејском алфабету(где свако слово има своју бројчану вредност) број 666.
Неко би рекао коинциденција а ја да је симболика чудо!:D
Толико од мене о apple-y.

Слобода или смрт