Post Express,nemam komentar

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

skar, malo sale dobices sve za osmi mart :lol: .

Laki024
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 19:53

Post od Laki024 »

@ skar

desi se da se zalomi jednom u 300 posiljaka, jbg nisi imao srece poslao si bas tu 300-tui posiljku.

kao sto sam napisao odabrao si ubedljivo najkgoru kurirsku sluzbu ne po piutanju povratka novca m, nego sve ostalog.

U posti je procedra sledeca, valjda u roku od 8 ili 15 dana mozes da trazis potraznicu za novxcem ( i zbvog ovug su najgori ovo nisam ni pisao cak se i taj zahtev za potraznicom placa mislim oko 50din )

Kad das taj zahtev u roku od nedelju dana, a najcesce 3 dana ce ti naci novac.

jednom mi se ovako zagubilo pa znam

PS
Kao sto je vec receno mozda su ti i stigle pare, ali je postara mrzelo zvoniti ili se penajti na sprat pa je samo bacio postansku uputnicu negde pored sandducetam, i ako si bio u posti, salterska radnica na psoti ako ne doneses postansku uputnicu za pare, je ii mrzi gledati da li su stigle pare od otkupa ili ne , nego vec po difoultu kaze da ako nije stigla postanska uputnica ili ako nije bio postar da jos pare nisu stigle a ustvari su stigle nego je mrzi da trazi tamo, bez te uputnice.

Pre ce biti da je ovo, u svakom slucaju u postu, pa ako te skinu, trazii sefa seficu i sl, i drugi put pamet u glavu i razmili sa kojom ces kurirskom sluzbom da saljems tj dobro se raspitaj.

raduj se da su urucili paket, jer da nisu zbog njihovog nemata platio bi bezveze duplu postarina

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

postara nije mrzelo da pozvoni ni nazove,nego je lepo napisao da moja adresa ne postoji :blinky: :blinky:
znaaci telefon ostavim radi reda,cisto da naskrabaju...
salterska radnica ne sme da mi isplati pare,jer kaze "izvini decko vas PAnica ima mnogo :uhuh: :uhuh: "
nego kaze mnogo je to para da ti isplatim,idi ti u postu na selo,gde ti je adresa iz l.k pa digni pare...
e onda je meni prekipelo,pa sad im sve od reda...a oni kao crkveni misevi se okupili oko saltera,i gledaju u pod...sramota,sramota...

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

skar, stvarno nezamislivo da ne mozes da naplatis to. Da li bi mogao da odes do direktora licno? Trazi prijem kod direktora u tvojoj najblizoj filijali. Ne znam stvarno sta da ti savetujem osim toga.

Ja sam inace par stvari prodavao preko AKS-a i nije bilo problema nikad.
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Jedino bih ja dodao, a mozda je i napisano, al ja nisam skontao. Uglavnom, ako saljete neki paket, preko city expressa traze da se postarina odma plati, a ti ako oces mozes da uvecas ukupnu cenu posiljke za iznos postarine, ako je naravno ti ne placas. A kod AKS-a recimo, naznaci se da postarinu placa onaj ko prima paket i sve bude kako treba,tj. plati je onaj drugi po prijemu paketa.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

sto se tice AKS-a sve najbolje,ne znam koji me je djavo naterao da odem kod ovih zlotvora..bilo mi usput,slao sam neke delove na reklamaciju pa ajd reko usput mi je... :dry:
e sad,ako sutra ujutru ne uspem dici pare preko broja uplatnice zovem direktno Beograd,pa cemo da vidimo,zamisli bezobrazluka..kakav samo debil mozes biti pa da kazes ono sto je ona meni rekla..nisam ja nasao uplatnicu na ulici pa da probam nista me ne kosta...sramota..treso sam se od nervoze pola dana.. :x :x

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ovo je stvarno strasno. Mislim da treba da pokusas da porazgovaras sa direktorom te filijale, ili da vidis zastitnika gradjana. Nazalost, moju omiljenu metodu (fizicko nasilje) u ovom slucaju ne smem da ti preporucim, jer okreni, obrni izvucices deblji kraj sto znaci i mogucu robiju.
Nego meni nesto nije jasno - ti imas taj papiric od postara, bio si sa njim i pretpostavicu LK u posti i nakon identifikacije ova ne veruje da si to ti? Mislim, ne bi me makli iz poste dok ne dobijem svoje pare. Znachi - jesi se ti ili nisi legitimisao u posti?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Нешто ту не ваља, ти ако имаш папире и личну карту лепо одеш до пословнице и љубазно их замолиш да ти дају паре јер је пришло и више него довољно времена. Ако нема пара онда да ти врате пакет а ако нема ни пара ни пакета онда да ти дају одштету (заправо износ који су и требали да ти дају). Једноставно таква је процедура и нема шта да се цимаш, ако шалтерски службеник не може да ти помогне ти тражиш шефа. Нешто мени није јасно, ја јесам чекао на паре али после 5-6 дана сам их добио уз извињење што сам чекао толико. Рекао бих да ти негде грешиш, или можда немаш ФТ1П :lol:

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

problem je zato sto ja zivim kao podstanar u gradu,a adresa iz LK mi je sa sela..al opet sve se poklapa,
kakva glupost...pa nisam mogao poslati sa sela,i navesti tu adresu ako zivim u gradu :blinky: :blinky:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Da ti si uradio kako treba jer si napisao adresu na kojoj zelis da ti stigne novac od isporucene robe.
Dali oni uzimaju maticni broj iz L.K. i upisuju na nalog za utovar-istovar?
Ali vidi to se bas ne poklapa i to ti pravi problem, adresa u tvojoj L.K. i adresa u nalogu se razlikuju. Da su adrese iste nebi bilo nikakvih problema.

Ja sam imao slucaj da sam narucio futrolu za mob. iz BG. i kurir me nije nasao kuci. Dam ja onaj pair i L.K. zeni da ode u postu da plati i podigne paket kad ono nemoze morao sam ja licno otici.Komplikovano komplikovano do 101 i nazad.
Opet pisem, nasa javna preduzeca hvala ne, privatnik ako zeli lebac mora da pljune u sake i zaradi. Zato im je i usluga kakva treba da bude.

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

ali pazi debiliteta,ja joj kazem "zenska glavo ajd sad idemo logikom,ja sam dosao da dignem pare,imam papir,na papiru moje ime,broj,adresa...sta jos hoces,kaze ona meni otkud Ja znam ko si ti :lol: :lol: :lol: e tad sam se poceo smejati od muke...

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Тад се не смејеш већ кажеш да желш да разговараш са шефом и решиш то веома брзо. Не капирам зашто се без потребе цимате са шалтерским службеницима?

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

skar, divim se tvom strpljenju, samo ne znam sta ce ti? posto u ovoj zemlji uglavnom moras da isteras mak na konac da bi nesto uradio.... da sam ja na tvom mestu, za te pare, prvi put kad sam bio primoran da se cimam do poste, zbog njihovog idiotizma, ne bih izlazio odande dok ne dobijem svoje pare, pa makar pricao sa 10 salterskih sluzbenica, 15 menadzera, 20 sefova itd, itd... [posto jelte, drugim metodama bih izvukao deblji kraj... :angry: ] u svakom slucaju, nemoj nikako da dozvolis da se izvuku... tj, da poklonis nekom kuriru 200e ili koliko vec...
Samo nek se rolaju....sarme.

PrincIP
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 01. Sep 2009. 16:12
Kontakt:

Post od PrincIP »

Mislim da bi morao da isteras sve do kraja i dobijes svoje pare. Verujem da danas niko nema pare na bacanje. Sa Post expressom nikada nisam radio iz razloga sto du ih svi uvek pljuvali. Ja bih samo preporucio Aks jer sam 2 puta kupio fon i 1 prodao i nije bilo nikakvih problema. Ali i dalje treba biti oprezan...
HTC DESIRE HD

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

skar, iskreno - divim ti se na strpljenju. Ja bih vec verovatno nekome olupao glavu o zid, i napravio cirkus.
A na to ko si ti - imas legitimaciju, i toj salterskoj sluzbenici je trebalo da to natrljas na nos. A onda u nastavku da kazes da hitno zove sefa jer spor ima da bude resen odmah i neodlozno, i da tebe nista ne zanima osim da dobijes svoje pare.
Jos jedan popularan metod je da uneses kasikaru, pa da kazes da ce doticna da napravi poprilicnu pometnju ako ti ne dobijes svoje pare - ali je problem, sto ces ti posle da zavrsis u corki, sto ti se bas i ne isplati.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

ti bas imas radikalne metode,Ja sam samo okrenuo danas u Beograd,izneo moj slucaj kolegama nadleznim,oni su mi rekli da se strpim kojim min samo da popricaju sa kolegama iz Zrenjaninske poste..i posle 5 min me zvala gospodja i izdiktirala mi br.uplatnice,tako da sutra da dignem kes! 8) 8)

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

skar, AMIN! 'fala bogu da ova prica ima hepi end...
Samo nek se rolaju....sarme.

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

nista jos nije gotovo,jos ne vidim kraj dok danas ne odem i uzmem kes,ko zna sta kod ovih nasih kretena moze da krrene po zlu!

PrincIP
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 01. Sep 2009. 16:12
Kontakt:

Post od PrincIP »

skar, javi nam da li si STRPLJIVO isterao svoje i kako se sve na kraju zavrsilo. Pozdravljam tvoj metod ali tesko da bih ja uspeo da ga primenim! :lol:
HTC DESIRE HD

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

evo sad sam stigao iz grada,podigao sam pare sasvim normalno,usao sam u postu gde je radila ona beskorisna kuja(salter),kad tu sedi neki totalno relax lik,koji mi je odradio transakciju za 2min....
boze,boze..kakvi idioti rade sve.. :uhuh:

Odgovori