pozdrav

Klasican biser i dranje devojke za koju su smatrali da nema pojma!Inace zamena je svuda 30 eura,ovo je bila fora pred muvanje za izlazak u grad posto joj je"ucinio cenu"a inace sam kablic je vrlo jeftin u odnosu na ukupnu cenu zamene (u pitanju je bio kablic za Samsung E850)!fiennes napisao:nosila sam u servis i decko mi je rekao ako nabavi flet da ce biti 45 eura, ali moze i za 30 posto se znamo...nisam imala izbora pa sam ostavila telefon, ali oni nisu nasli deo....srecom...
Ovo je odgovor na prethodni post one devojke sa dodatim jos gorim iskustvom,takvi su serviseri najgori sljam!!bela napisao:
Hehe kakav biser , koje lopurde, tako mi je bas sinoc pricao drug,njegovoj kevi otisao softver na ja mislim nekom samsungu, uglavnom odneo on u servis i zamenili mu softver, ali kazu , posto je i dalje ekran beo da mu je otisao i flet i ja mislim da su mu trazili 30-tak evra, on nista hvala dovidjenja, i sva srece cuje se sa nekim drugarom koji se malo vise razume u te stvari, i zamislite sta je bilo, lopurde namerno iskljucile kabal?! On ga utakao, i sve radi kao podmazano