Green napisao:geza, ajme meni, je l' to na prvoj slici zaista Bordoska doga?
Mislim da jeste. Vlasnik je tešio prolaznike rečima da je on još mali i da neće nikoga da dira. Nedugo zatim mala kuca je odvukla vlasnika jako daleko.
Odlicne fotke radi shaomi, svaka čast.
Mene licno note 8 je odusevio kako radi fotke na automatici pri losem svetlu i u zatvorenom prostoru. Stvarno za svaku pohvalu, a opticki zum da ne pominjem, pun potencijal cu isprobati sa privim cveticima u prolece [emoji4][emoji4]
Najbolja stvar kod Samsunga je ta sto oni lepo iztvikuju kameru da na auto daje dobre fotografije pa ako ti se ne svidja koristis manual. Kod saomija je taj problem (za mene) sto auto retko kad moze da napravi bas dobru(uglavnom su samo dobre) fotografiju i dok ne procackas manual mod nema nista od bas dobrih i odlicnih fotografija. Inace meni je to problem jer ja izvadim i slikam i stavim telefon nazad u dzep. Sa saomijem to ne prolazi.moram da pogledam slika pa uglavnom da slikam jos jednom. U prilogu slike kao dokaz. Inace prednja kamera mu je dosta bolja od S7e. [img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201801 ... 36273e.jpg[/img][img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201801 ... 0579c7.jpg[/img]
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Iako je vreme crno i ocajno Mate 10 Lite odradjuje posao
P10 outstanding performer pokazuje detalje (nije slikano sa mh kamerom,vec samo provuceno kroz filter posle)
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Slika sam okacio da bi uporedili i videli kako stoje stvari. Ni po babi ni po stricevima. Zalim se zato sto hardver mozda i jeste bolji ali cinjenica je da ima problem sa fokusom mi note 3 i da ima tu jos nekih sitnica. Slike su takodje tu da pomognu ljudima koji mozda bas razmatraju mi note 3 ili s7e kao kupovinu pa neka sami procene. Okacicu nekoliko slika koje su po meni losije i od onih sto bi s3neo napravio (nisam imao u tim trenucima s7e kod sebe pa ne mogu da znam kako bi on odradio poso). GCam bi mislim razvao fotografisanje na ovom telefonu ali za mene to nije opcija jer zahteva root itd.
jazz, hvala.
Dobra je i ta tvoja crno bela,podseca malo na neku kucu iz nekog horor filma
amblem Svetog Vasilija Ostroskog na drugoj slici isto Hon or 8 Lite
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.